Green Date néven új mentes termékcsaládot vezet be a Frostkrone

Szerző: Trademagazin Dátum: 2020. 10. 01. 11:25

A Frostkrone Food Group Green Date néven a friss, leveles zöldségek ihlette mentes termékcsaládot vezetett be. A márkanév alatt elérhető nem elősütött, glutén-, laktóz-, tartósítószer- és ízfokozómentes termékeket egyaránt fogyaszthatják vegánok, vegetáriánusok és flexitáriánusok.
A Green Date válogatás különböző, gondosan válogatott és előkészített zöldséget – így többek között borsót, répát, kaliforniai paprikát, cukkinit, édesburgonyát és fodros kelt – tartalmaz. A cél minimális kezelési eljárással a lehető legtöbb tápanyagot megőrizni a zöldségekben.
A termékcsalád hatféle, a különböző kultúrák és konyhák ízvilágára jellemző és alapanyagait felhasználó snacket foglal magába. A Frostkrone termékfejlesztői ezeket úgy elegyítették, hogy abból új és izgalmas ízvilágok születtek. A fagyasztott termékek minisüti, krokett, golyó és burger formában kaphatók.
A termékek roppanósságukat a rostban, fehérjében, vasban, káliumban, E-vitaminban és telítetlen zsírsavakban gazdag tigrismogyorónak köszönhetik.

Kapcsolódó cikkeink