GREEN BRANDS Akadémia IV.: Hogyan csökkentheti egy vállalat a környezeti terhelését?
Nap nap után érkeznek a hírek szerte a világból a klímaváltozás áldatlan hatásairól: sarkvidéki kánikuláról és egyenlítői havazásról, tűzvészekről és áradásokról. A maga helyén mindenkinek tenni kell azért, hogy valamelyest lelassítsuk a klímaváltozás sebességét. Mit tehetnek a vállalatok? Milyen 21. századi technológiák alkalmazásával tudják mérsékelni a környezeti terhelésüket? A IV. GREEN BRANDS Akadémia előadói ezekre a kérdésekre igyekeznek választ adni. Szó lesz az eseményen életciklus-szemléletről, körforgásos gazdaságról, hulladékoptimalizálásról, megújuló energiákról, illetve azok alkalmazási tapasztalatairól.
A szeptember 27-én megrendezendő eseményt a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetségével közösen szervezi a GREEN BRANDS. A rendezvényre szeretettel várnak minden, a bolygó sorsáért aggódó, az új technológiákról többet megtudni akaró érdeklődőt.
További információk és regisztráció az alábbi linken:
Kapcsolódó cikkeink
Fenntarthatóság a polcon – Mit gondolnak a vásárlók a csomagolásról és a környezetvédelemről?
A környezettudatosság egyre fontosabbá válik a mai világban, és a…
Tovább olvasom >A klímaváltozás elleni küzdelem nem mehet a gazdák kárára
Hazánk elkötelezett a klímaváltozás elleni küzdelemben, ugyanakkor a gazdák versenyképességét…
Tovább olvasom >A magyarok kétharmada szerint változtatni kell az életmódon a klímaváltozás miatt
Egy új, az Európai Beruházási Bank (EBB) által készített felmérés…
Tovább olvasom >További cikkeink
A SPAR Magyarország is letette a névjegyét Budapest egyik legnagyobb hazai gin fesztiválja mellett
A IV. Gin Market Budapest minden eddiginél több kiállítóval, impozáns…
Tovább olvasom >Master Good, Nestlé Hungária, Tesco Magyarország az idei győztes sorrend
A Trade magazin idén másodszor hirdette meg a Karácsonyi tv-reklámok…
Tovább olvasom >Employer Branding az AI és a GenZ-k korában konferencia: A folytatás
2024. november 27-én a Pasaréti Közösségi Házban került megrendezésre a…
Tovább olvasom >