Ma nagy kedvezmények lesznek a vendéglátásban – A nap videója

Szerző: Trademagazin Dátum: 2017. 10. 09. 10:05

Október második keddje a magánvállalkozások nemzetközi ünnepe. Ebből az alkalomból a METRO különféle eszközökkel, nem utolsósorban áruházi akciókkal szeretné ösztönözni vendéglátó partnereit, hogy ezen a napon minél többen adjanak különleges kedvezményeket a hozzájuk betérőknek. Holnap érdemes lesz kimozdulni otthonról, mert közel 2000 hazai vendéglátóhely csatlakozott a METRO Magánvállalkozások Napjához, hogy jelentős árengedményekkel és egyéb, különleges ajánlatokkal várják a vendégeket.
A Magánvállalkozások Napja (Own Business Day) egy egynapos esemény, amelyet minden év október második keddjén tartanak világszerte. A hazai HORECA szektor partnereként a METRO is jelentős szerepet vállal a kezdeményezésben azzal, hogy arra buzdítja vendéglátó partnereit, minél többen mutassák meg magukat a nagyközönségnek, adjanak kivételes kedvezményeket és különleges ajánlatokat. Ehhez a METRO nem csak áruházi akciókkal járul hozzá, hanem az eseményt népszerűsítő kampányával is. A METRO erre létrehozott webes felületén bárki megteheti az ajánlatát, hogy eldönthessük, hova menjünk megkóstolni a sok „vadat és halat, s mi jó falat”!
A Magánvállalkozások Napját olyan neves séfek is népszerűsítik, mint Vomberg Frigyes, a magyar gasztronómiai élet meghatározó szereplője és a magyar Bocuse d’Or Akadémia csapatának felkészítője, Jáhni László és Pohner Ádám, a balatonszemesi Kistücsök étterem séfjei, Galgóczi Gábor, a La Perle Noir séfje vagy Horváth Csongor, a Neked Főztem Gasztrokocsma tulajdonosa. A mesterszakácsok ezúttal arra vállalkoztak, hogy a METRO széles választékából 10 perc alatt válogatnak össze alapanyagokat egy ínyenc fogáshoz. A METRO Gasztroakadémián a négy kiváló séfnek villámgyorsan kellett „kifőznie”, hogy mit készítsenek, hogy aztán két óra alatt a lehető legtöbbet hozzák ki abból, ami a kosarukba került a Gasztroakadémia professzionális konyhájában.
A friss és különleges alapanyagairól ismert áruházlánc inspiráló kínálatából ezúttal tökkel megbolondított kacsamell, tűzhús technológiával készült borjúpörkölt, algasalátával tálalt arany durbincs, borotva kagyló vinegrettel, pontyfilé petrezselymes mogyoró pestoval, sáfrányos halleves mártás és édesköményes raviolli készült.
Mai videónk a séfek alapanyag-választásáról készült film.

Négy séf, tíz perc, végtelen gasztroélmény from Leskó Tamás on Vimeo.

Címkék:

Kapcsolódó cikkeink