Global Party – galériával

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 11. 07. 01:56

Szeptember 15-én a Global Party az üzleti élet több mint 80 000 vezetőjét, kiemelkedő személyiségét látta vendégül a világ 80 legexkluzívabb helyszínén – 42 ország 72 városában. A világ legnagyobb jótékonysági rendezvényének budapesti állomásán is telt ház volt. A Symbol Budapesthez befolyt összeget a Madarász utcai gyermekkórház Gyermekkor Alapítványa kapja.

A válság ellenére szerencsére még itthon is akadnak segítő szándékú, de még fontosabb, hogy segíteni tudó, befolyásos emberek. A Global Party hazai közönsége is mind azzal a céllal vett részt a rendezvényen, hogy felhívja a figyelmet a világ valamennyi pontján a társadalmi felelősségvállalásra, legyen szó éhező gyermekekről, klímaváltozásról vagy éppen katasztrófasújtotta területről.

A 900 ezer forintba kerülő meghívó egy több százezer forintot érő ezüstkulcs volt, ami egyben belépőt jelentett a világ legexkluzívabb partijára, 43 ország 80 helyszínén. A budapesti programsorozatban olyan hazai neves előadók szerepeltek, mint Havasi Balázs zongoraművész, Edvin Marton hegedűművész vagy Kapócs Zsóka színésznő. A nívós rendezvény résztvevői látványos előadást láthattak egy, a színpadon felállított műjégpályán, valamint a levegőben, a fejek fölött táncoló tissue akrobatáktól.

A magyar üzleti és kulturális elit színe-java tiszteletét tette a Global Partyn, felmutatva az egyedülálló kulcsot. Számos üzletember, cégvezető és döntéshozó volt jelen, akiket mind egy cél vezérelt: mosolyt csalni több ezer gyermek arcára. Az, hogy ilyen sokan részt vettek ezen az estén, továbbra is pozitív irányba mutat: az összetartás, a segítségnyújtás, az egymás iránti felelősség tértől, időtől és státustól függetlenül létezik. Szeptember 15-e mostantól összeforrt a Global Party hírével és azon személyek nevével, akik önzetlenül tudtak adakozni.

A Symbol Budapest az est bevételét a Madarász utcai gyermekkórház Gyermekkor Alapítványának ajánlotta fel. A támogatók az alapítványnak egy mobil defibrillátort, illetve egy nagyképernyős tévét és egy mozgásérzékelős játékkonzolt ajánlottak fel.

A Gyermekkor Alapítványt 1990-ben a Madarász Utcai Gyermekkórház és Rendelőintézet dolgozói hozták létre kis betegeinek színvonalasabb ellátása és a gyermekgyógyítás korszerűsítése érdekében.

Kapcsolódó cikkeink