Gesztusok a szakma jövőjéért
Miután decemberben lezárult a Magyar Vendéglátók Ipartestülete A Felsőfokú Vendéglátó Oktatásért Alapítványának hosszú ideig tartó változásbejegyzési procedúrája, az alapítvány ismételten működőképessé vált. Célja a felsőfokú vendéglátó oktatás színvonalának emelése. A tervek szerint az ipartestület az alapítványhoz befolyó összegekből szakmai képzéseket, a vendéglátáshoz kapcsolódó tudományos tevékenységet, tanulmányutakat, külföldi gyakorlatokat támogat.

Holczerné Sz. Ágnes 162 ezer forintot adott át Kovács László MVI elnöknek
A Turizmusfejlesztők és Tanácsadók Szövetsége (TUTSZ) tavaly összekötötte év végi jókívánságait az alapítvány támogatásával. Partnereik elektronikus üdvözlőleveleikből átléphettek a szervezet zárt oldalára és kattintásonként 500 forinttal emelhették az alapítvány támogatására átadandó összeget, amit a TUTSZ saját forrásaiból fedezett. Így a gyűjtés nem terhelte a szakma képviselőit, de kifejezhetik egyetértésüket a célokkal. A projekt eredményeképpen 162 ezer forint gyűlt össze, amit február elején Holzer Sz. Ágnes, a TUTSZ elnöke adott át Kovács László MVI elnöknek. //
Kapcsolódó cikkeink
Ünnepség a Gundel-emléktáblánál
Szűk körben, csendes megemlékezéssel ünnepelte Gundel János (1844–1915) születésnapját az…
Tovább olvasom >Az MVI ismét a TOP10 legbefolyásosabb szakmai szervezet között
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) 2025-ben ismét bekerült a turizmus…
Tovább olvasom >A Magyar Vendéglátók Ipartastülete üdvözli az NGM felszolgálási díjjal kapcsolatos döntését
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) üdvözli az NGM felszolgálási díjjal…
Tovább olvasom >További cikkeink
Visszaesett a turizmus konjunktúrája – de még így is a gazdaság egyik legjobban teljesítő szektora
Áprilisban -6 ponton állt a Turizmus Konjunktúra Index (TKI) értéke…
Tovább olvasom >A magyar street food új generációja a Dob utcába költözött – Bemutatkozik a Budapest Bites
A városi street food palettát gazdagító hely prémium grab’n’go élményt…
Tovább olvasom >Ízlelgessük 2025-öt!
Nagyot változott a hazai bárok világa és a koktélfogyasztás kultúrája…
Tovább olvasom >