Geszti Péter: „Mindig csak a holnapra gondolunk, a holnaputánra nem”

Szerző: Gyarmati Orsolya Dátum: 2021. 09. 13. 19:00

Imád kreatív tartalmakat létrehozni, de az üzletelést másra bízza. Egy-egy élő koncert valódi ajándéknak tart, és még mindig van benne játékkedv, amikor új feladatot kell megoldania. Számára a legfontosabb a zene, amiben rátalálhatunk egy pillanatra, egy érzésre. A Future Talks vendége Geszti Péter volt.

Geszti Péter

Most éppen reklámszakember a titulusa, de mellette dalszövegíró, zeneszerző, énekes, producer is. A munkához úgy áll, mint egy ötödikes kisfiú, aki focizni szeretne, azaz jól érezni magát, az üzleti részt inkább másokra bízza.

Amikor nem reklámokat készít, koncertezik. Ezekre az alkalmakra nagyon alaposan felkészül, hogy a közönség azt érezze, az a pillanat aktuális, és csak neki szól, maga Geszti pedig valódi ajándéknapoknak tartja a koncertnapokat.

Krizsó Szilvia

A reklámokat illetően azokat értékeli, amelyeknek valódi igazságtartalma van, s úgy érzi, minél idősebb valaki, annál hamarabb felismeri az igazságot. „Tudom, mit akarok elmondani az embereknek” – fogalmaz Geszti Péter.

A reklámszakember arról is beszélt, miért élünk digitális feudalizmusban, miért öltözőszagú társadalom a miénk, miért nincs nálunk kultúrája a korral való érettségnek, és azt is megtudhatjuk, miért van „őrületes” ellentmondás a reklámszakma és a fenntarthatóság között.

A teljes beszélgetést meghallgathatja és megnézheti az alábbi platformokon, a linkekre kattintva:

Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=FvGKpuJVoZ4

Facebook:

https://www.facebook.com/trademagazin.hu

Soundcloud:

https://soundcloud.com/trade-magazin

Spotify:

https://open.spotify.com/show/1imr2D62BIXEzsr5RNABLu

Trade magazin:

https://trademagazin.hu/hu/rendezvenyek/future-talks-business-podcast/

 

Minden héten hétfőn 17 órakor új adással jelentkezik a Future Talks Krizsó Szilviával, a Trade magazin business podcastja.

 

 

Kapcsolódó cikkeink