Gelatissimo és Intergastra kiállítás Stuttgartban

Szerző: Trademagazin Dátum: 2019. 11. 07. 11:03

A stuttgarti Gelatissimo(2020.február 15-19) a legnagyobb szakvásár a kézműves fagylaltok világában az Alpoktól északra, amely két izgalmas versennyel nyit a fagylaltágazat szereplői számára.

A 3.Grand Prix Gelatissimo versenyen a legjobb mogyoró-,joghurt-,és eperfagylaltot készítik el a legkiválóbb fagylaltkészítők a verseny három napján . A negyedik napon rendezett döntőben a nyertes megkapja a Grand Prix Gelatissimo díjat.

Végül egy szakmai zsűri választja ki az összesített verseny győztesét és átadja a kupát, a Coppa Gelatissimot.

Nagy kihívás elött előtt állnak a döntősök, hiszen az Intercoppa versenyt az a fagylaltmester nyeri, aki a legjobb sörfagylaltot készíti el.

A kiállítás trendjei közül kiemelkednek a vegán és cukormentes fagylaltok. A szakvásár egyik népszerű témája az egészségtudatos táplálkozás: a vegán fagylaltok mellett a kiállítók bio és cukormentes csemegéket is bemutatnak. A klasszikus és újfajta fagylaltízek mellett különféle öntetek és ostyák is gazdagítják a vásár kínálatát.

A Gelatissimoval egyidőben kerül megrendezésre az Intergastra kiállítás, amelynek köszönhetően átfogó ágazati tapasztalatcserére kerülhet sor. A világ minden tájékáról érkező fagylaltozó tulajdonosok, cukrászok, illetve gasztronómusok, szállodatulajdonosok profitálhatnak a két szakvásár sokoldalú kínálatából.

A Gelatissimo és Intergastra vásári kettős 2020-ban több mint 100.000 látogatót vár mintegy 115.000 négyzetméteres területen.

A stuttgarti vásárok magyarországi képviseletét az Interpress Kiállítások Kft látja el, ahol magyar kiállítók és érdeklődők jelentkezését is várják.

Kapcsolódó cikkeink