Gelatissimo és Intergastra kiállítás Stuttgartban
A stuttgarti Gelatissimo(2020.február 15-19) a legnagyobb szakvásár a kézműves fagylaltok világában az Alpoktól északra, amely két izgalmas versennyel nyit a fagylaltágazat szereplői számára.
A 3.Grand Prix Gelatissimo versenyen a legjobb mogyoró-,joghurt-,és eperfagylaltot készítik el a legkiválóbb fagylaltkészítők a verseny három napján . A negyedik napon rendezett döntőben a nyertes megkapja a Grand Prix Gelatissimo díjat.
Végül egy szakmai zsűri választja ki az összesített verseny győztesét és átadja a kupát, a Coppa Gelatissimot.
Nagy kihívás elött előtt állnak a döntősök, hiszen az Intercoppa versenyt az a fagylaltmester nyeri, aki a legjobb sörfagylaltot készíti el.
A kiállítás trendjei közül kiemelkednek a vegán és cukormentes fagylaltok. A szakvásár egyik népszerű témája az egészségtudatos táplálkozás: a vegán fagylaltok mellett a kiállítók bio és cukormentes csemegéket is bemutatnak. A klasszikus és újfajta fagylaltízek mellett különféle öntetek és ostyák is gazdagítják a vásár kínálatát.
A Gelatissimoval egyidőben kerül megrendezésre az Intergastra kiállítás, amelynek köszönhetően átfogó ágazati tapasztalatcserére kerülhet sor. A világ minden tájékáról érkező fagylaltozó tulajdonosok, cukrászok, illetve gasztronómusok, szállodatulajdonosok profitálhatnak a két szakvásár sokoldalú kínálatából.
A Gelatissimo és Intergastra vásári kettős 2020-ban több mint 100.000 látogatót vár mintegy 115.000 négyzetméteres területen.
A stuttgarti vásárok magyarországi képviseletét az Interpress Kiállítások Kft látja el, ahol magyar kiállítók és érdeklődők jelentkezését is várják.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Budapest ad otthont szeptemberben az Európai Ökogazdálkodási Kongresszusnak
Idén Budapest ad otthont az Európai Ökogazdálkodási Kongresszusnak (European Organic…
Tovább olvasom >Ismét sikeres megjelenés volt a Jövő Áruháza
A SIRHA Budapest 2024 szakkiállítás hivatalos lapja a Trade magazin, amely…
Tovább olvasom >A fenntarthatóság és felelős gyártás volt idén az Alimentaria&Hostelco fókuszában
Idén március 18. és 21. között került sor az Alimentaria&Hostelco…
Tovább olvasom >