Segítség a rászoruló gyerekeknek

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 02. 06. 08:26

A 2012. január 30-án közzétett végeredmény szerint a szentendrei Barcsay Jenő Általános Iskola nyerte az 1 millió forintos fődíjat. A pályázatban 9 egyéni győztes is hirdettek, korcsoportonként, akik Dr. Oetker ajándékcsomagot kapnak.

A közösségek lelkesedésének és összefogásának láttán a pályázatot kiíró Dr. Oetker Magyarország további díjakat ajánlott fel. Így 4 intézmény 250ezer forintos eszköztámogatásban részesül, valamint minden, a pályázatra alkotást beküldő gyermek ajándékot kap.

„A „Támogatjuk a családot” Program kiírója és csapata, valamint az SOS Gyermekfalu Magyarország ezúton is szeretne köszönetet mondani a munkákért a gyermekeknek, a pedagógusoknak, akik beillesztették oktatási programjukba célunkat, és mozgósították a szülőket, családokat az összefogásért, valamint a szülőknek, nagyszülőknek, ismerősöknek az aggodalomért, a szavazásért” – hangsúlyozta a Nagy Györgyi, a Dr. Oetker Magyarország vállalati PR tanácsadója, a program felelőse.

Míg az egyéni díjakat február közepéig juttatják el az intézményekben, a pályázat közösségi díjainak átadásáról jelenleg folynak az egyeztetések az intézmények és a „Támogatjuk a családot” Program között.

Kapcsolódó cikkeink