Garden Gourmet® növényi alapú portfólió a Nestlétől
Vadonatúj termékcsaládunkat elsősorban azoknak ajánljuk, akik csökkentenék mindennapi húsfogyasztásuk mértékét, de a portfólió tagjai beilleszthetők vegetáriánus és/vagy vegán étrendbe is. Elkészítésük egyszerű, gyors és rengeteg izgalmas lehetőséget rejt, akár előételként, főételként, de akár vendégváró falatként is. Hosszas fejlesztés eredményeképp a receptek megtévesztően utánozzák a hús ízét, illatát, szaftosságát, valamint kiválóan megőrzik állagukat tálalás után is. Mit tehetünk a környezetünkért? A növényi alapú táplálkozás által csökkenthető az ökológiai lábnyomunk az állati eredetű étrendhez szükséges erőforrásokhoz képest. Tegyünk együtt egy fenntarthatóbb jövőért!
Bevezetés hónapja: 2021. február
Bevezetési kedvezmények és támogatások: social media támogatás, elérhető online és offline katalógus, gasztroszponzoráció
Kapcsolatfelvétel: Nestlé Hungária Kft.,
Tóth Enikő Boglárka: 06-30-400-6035,
www.nestleprofessional.hu
Kapcsolódó cikkeink
Növényi alapú pop-up üzletet nyitott az Impossible Foods Chicagóban
Impossible Quality Meats néven nyitotta meg az Impossible Foods pop-up koncepcióját Chicago Uptown…
Tovább olvasom >Növényi alapú Lurpak az Egyesült Királyságban és Dániában
Az Arla Foods multinacionális szövetkezet a Lurpak vaj növényi alapú…
Tovább olvasom >A HoReCa-piac kihívásai nem múlnak, csak változnak – Együtt okosodtunk (Business Days 2024 1. rész)
Közel 1100 „diák” iratkozott be az FMCG Szabadegyetemre, hogy szeptember…
Tovább olvasom >További innovációs termékek
Bekuckózós élmény a novemberi hűvös napokra!
Megérkezett a limitált kiadású Mizo narancsos-csoki ízű tejital! Nincs is melengetőbb…
Tovább olvasom >Unicum, Unicum Szilva, Unicum Barista díszdobozban
Unicum/Unicum Szilva/Unicum Barista 0,7 l díszdobozban 2 minitermékkel Unicum/Unicum Szilva/Unicum…
Tovább olvasom >Szamos praliné szaloncukor- és marcipán szaloncukor-válogatás
A Szamos marcipán és praliné szaloncukrok ízvilága válogatásban összegyűjtve az…
Tovább olvasom >