FÜTYÜLŐS GÖRÖGDINNYE

Szerző: Trademagazin Dátum: 2022. 06. 20. 09:02

A Zwack Unicum Nyrt. szó szerint legszínesebb családja, 8 ízével olyan széles választási lehetőséget kínál, hogy minden fogyasztó megtalálhatja a maga kedvencét. A klasszikus, hazánkban is termő gyümölcsös ízektől (barack, szilva) kezdve, az izgalmas kombinációkon át (pl. csokis mogyoró), az igazán távoli tájakat idéző kókusz-ananászig, már sokfajta ízvilág képviselteti magát a Fütyülős sorában. A Fütyülős legújabb innovációja – sokak nyári kedvence – a Görögdinnye. Nemcsak a forró hónapokban, hanem a hűvősebb évszakokban is élvezhető önmagában shotként vagy koktélalapanyagként felhasználva. Az édes görögdinnye íz mellett a háttérben meghúzódó frissítő menta felejthetetlen élményben részesíti fogyasztóját. Egy kis citromlével felpörgetve a legdermesztőbb téli estéken is megidézi a nyári napok önfeledt vidámságát.

Az új ízt különleges és limitált csomagolásban vezetjük be, még vonzóbbá téve, így a nyári frissesség hangsúlyosan visszaköszön a csomagoláson is.

A Görögdinnye mellett a Kókusz-Ananász és az Epres Rozé ízeink is új külsőt kapnak a nyári időszakban, ezzel is még nagyobb hangsúlyt fektetve a különleges, nyári ízeinkre.

Bevezetés hónapja: 2022. május

Bevezetési kedvezmények és támogatások: displaykihelyezés, instore kampány, óriásplakát, INTERSPAR bevezető árakció, Tesco multibuy akció

Kapcsolatfelvétel: ZWACK UNICUM NYRT.
Kapcsolattartó: Nagy-Szalay Kitti márkamenedzser;
e-mail: [email protected]

Kapcsolódó cikkeink

Még több cikk hasonló témában >

További innovációs termékek