Független sörellenőrzés
Évek óta mind markánsabban érzékelhető a nagy hazai sörgyárak és -forgalmazók törekvése a vendéglátóhelyeken forgalmazott termékeik minőségének folyamatos biztosítására – ennek leghatékonyabb formáját az ital helyes csapolásának, illetve a csapolórendszerek megfelelő tisztítási módszereinek oktatásában és ellenőrzésében látják.
Minthogy e folyamat kimondottan ember- és időigényes, az ellenőrzésre itthon egy ideje – holland mintára – az SGS Hungária Kft. kap felkéréseket csapolt sörök mikrobiológiai vizsgálatára. A mintavétel kétoldalú teszttel történik, a hűtőtáskában beszállított mintákat azonnal feldolgozzák, az eredmények értékelésére pedig pár napon belül az akkreditált laboratóriumban kerül sor. Nos, az SGS ellenőrei is bejelentés nélkül jönnek, és kilétükre csak a csapolás után derül fény, viszont ők nem büntetnek. A pub-monitoring rendszer a hely tulajdonosát is megnyugtathatja: nála jó minőségű sört kap a vendég!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Egyszerre rajongunk a mesterséges intelligenciáért és tartunk tőle
Az Ipsos 2024 júniusában megjelent, 32 ország bevonásával és közel…
Tovább olvasom >Digitális vállalatok Magyarországon
Az elmúlt évtizedek alapján világosan látszik, hogy azok a cégek…
Tovább olvasom >Megnőtt a vegán ételek iránti kereslet a brit reptereken
Az Egyesült Királyság legnagyobb, a London Stansted, az East Midlands…
Tovább olvasom >