Frissítő meggyes Milli Mia Krémtúró a nyári hónapokra!

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 04. 13. 00:02

2010. június 1-jén érkezik a Milli Mia desszertcsalád nyári újdonsága, a MEGGYES Krémtúró.

A Krémtúró a Milli Mia desszertcsalád legismertebb tagja, amely immár 40 éve sikeres a magyar piacon. Az évtizedes múlttal rendelkező krémes túródesszert a mai receptúráját és minőségét hosszú évek fejlesztése által érte el. A négyszögletes dobozba zárt finomságon generációk nőttek fel és ma is szívesen fogyasztják. A népszerű termékcsalád júniusban új taggal bővül; a szezonális Milli Mia Krémtúró meggyes ízvariáns 10 héten át lesz kapható, és igazi felfrissülést nyújt majd a nyári napokon a tejdesszert kedvelőinek.
A Milli Mia Krémtúrók között jelenleg nincs savanykás, gyümölcsös íz amely a nyári időszakban ideális választás lenne azoknak akik frissítőbb termékre vágynak. „A nagy melegben a gyümölcsös ízek keresetebbek, mint az édesebb, kényeztetőbb ízvariánsok; a meggyes íz pedig a legnépszerűbbek egyike Magyarországon. A fogyasztók egyre nyitottabbak az újdonságokra és szinte el is várják, hogy időről időre megújult kínálattal is találkozzanak a polcokon. Gyermekkorunk kedvenc desszertjének hűsítő változata bizonyára kellemes meglepetés lesz számukra” – mondta Főfainé Kiss Viktória, a Milli brand managere.
Az állandó kínálat – vaníliás, vaníliás-mazsolás, lágy kekszes, banános, karamellás, joghurtos, marcipános – mellett a meggyes Krémtúró feltűnő promóciós csomagolásban június 1-jétől 10 héten át lesz elérhető a legtöbb élelmiszeráruház láncban.
A www.milli.hu weboldalon számos érdekesség megtalálható a Milli desszertekkel kapcsolatban.

Kapcsolódó cikkeink