Friss marhahúsból készítene hamburgereket a gyorsétteremlánc
Fagyasztott húspogácsa helyett friss marhahúsból készítene hamburgereket a McDonald’s – jelentette be a társaság. Persze nem az összes fajta szendvicshez gyúrják majd helyben a dolgozók a marhahúspogácsákat, csak az Amerikában népszerű „Negyedfontos” hamburgerekhez. 2018 közepétől a legtöbb amerikai üzletükben elérhető lesz a friss húsból készülő hamburger – olvasható a portfolio.hu-n.
A csökkenő értékesítések megállítása érdekében a világ legelső gyorsétteremlánca olyan újításokat vezetett be, mint például hogy margarin helyett vajat használ és nem veszik meg az olyan csirkék húsát, amelyek felneveléséhez antibiotikumot használtak. (Reuters, portfolio.hu)
Kapcsolódó cikkeink
13,28 milliárd dollárral bővülhet az önkiszolgáló kioszkok piaca 2029-ig
A globális önkiszolgáló kioszkpiac várhatóan 13,28 milliárd dollárral növekszik 2025…
Tovább olvasom >Valentin-nap hétvégéjének estéin a szerelmeseké lesz a McDonald’s megújult Nyugati téri étterme
A szerelmeseket várja február 14-én és 15-én péntek és szombat…
Tovább olvasom >Visszatér a libamájas burger a McDonald’s-ba
Február 5-től a hazai McDonald’s éttermekben ismét kapható a lánc…
Tovább olvasom >További cikkeink
Csütörtöktől fogad vendégeket Hévíz legújabb szállodája
Elsősorban a hazai turistákra, valamint a környező országokból érkező vendégekre…
Tovább olvasom >Samponutántöltés – A nap képe
Svéd fenntarthatósági megoldás – ráadásul a felirat szerint a megtakarítás…
Tovább olvasom >Május 17-én minden út a sörfőzdékhez vezet!
Hétvégén, május 17-én, szombaton országos program keretében nyílnak meg az…
Tovább olvasom >