Friss marhahúsból készítene hamburgereket a gyorsétteremlánc
Fagyasztott húspogácsa helyett friss marhahúsból készítene hamburgereket a McDonald’s – jelentette be a társaság. Persze nem az összes fajta szendvicshez gyúrják majd helyben a dolgozók a marhahúspogácsákat, csak az Amerikában népszerű „Negyedfontos” hamburgerekhez. 2018 közepétől a legtöbb amerikai üzletükben elérhető lesz a friss húsból készülő hamburger – olvasható a portfolio.hu-n.
A csökkenő értékesítések megállítása érdekében a világ legelső gyorsétteremlánca olyan újításokat vezetett be, mint például hogy margarin helyett vajat használ és nem veszik meg az olyan csirkék húsát, amelyek felneveléséhez antibiotikumot használtak. (Reuters, portfolio.hu)
Kapcsolódó cikkeink
Fertőzésveszély a friss zöldségek miatt: az E. coli járvány és a gyorséttermek kihívásai
Az amerikai gyorsétteremláncok csütörtökön drasztikus lépésre kényszerültek: a McDonald’s éttermeinek…
Tovább olvasom >TheVR Mekis kedvence: influenszer ihlette menü a McDonald’s-ban
Október 14-től Magyarországon is elérhetővé válik a McDonald’s új, TheVR…
Tovább olvasom >A TheVR Mekis kedvencét kóstolhatják meg a rajongók a hazai McDonald’s-ban
Október 11-től az ország egyik, ha nem a legnépszerűbb tartalomgyártó…
Tovább olvasom >További cikkeink
Görög uniós biztosjelölt: a közlekedés és a turizmus alapvető pillérei a fenntartható jólétnek és a versenyképességnek
Európának új tervre van szüksége a fenntartható jólét és versenyképesség…
Tovább olvasom >Színe és fonákja
Ahogy arra már többször is utaltunk, a cukrászok termékfejlesztési próbálkozásainak…
Tovább olvasom >15 perc hírnév Kínában – A nap videója
15 percre mindenki híres lehet! – van-e, aki nem ismeri…
Tovább olvasom >