Fressnapf: Újabb terjesztési csatornával bővült a KuponOK hálózata

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 05. 24. 08:47

A FRESSNAPF Európa vezető hobbiállat-eledel és – felszerelés üzletláncaként 2002 decemberében nyitotta meg első magyarországi üzletét. Ma már több mint 30 üzletük van, amelyekben a legkedveltebb terjesztési eszköz, a kuponadagolók kihelyezésére is lehetősége nyílik a KuponOK ügyfeleinek!

A szerződés megkötése után az első kampányt a MARS Magyarország megbízásából bonyolította le a KuponOK csapata. A cica barátok a Whiskas® 12db-os alutasakos multipack termékeinek megvásárlásakor válthatják be az 500 forintos kuponokat május folyamán!

KuponOK márkanévvel.

A cég 2009. november 1. óta a Tesco Global kizárólagos kupon szolgáltatója, amely teljes körű clearing és terjesztési szolgáltatást nyújt a hálózati partnerek és beszállítóik felé.
Már a kezdetekkor olyan számottevő piaci szereplők részére végeztek kuponozási szolgáltatásokat, mint a Reckitt Benckiser, Bols, Danone, Henkel, Unilever. Később további jelentős partnerek is meglátták a kuponozásban rejlő hatékony lehetőségeket, mint a Colgate Palmolive, Kraft, Pannontej Zrt, Procter & Gamble, SC Johnson, Chio,  SSL Magyarország, stb.

Kuponozni érdemes, mert folyamatosan növekvő tendenciát mutat a piac, amelyet a 2010-es év kampányszámai is jól példáznak:
110 Termék, 200 Kampány, 450 000 db beváltott kupon
A sikerhez nagyrészt hozzájárult egyedi fejlesztésű kuponadagoló, amely könnyen kihelyezhető és rendkívül felhasználóbarát.
Az aktuális kupon kampányok megtalálhatók a KuponOk weboldalán, a www.kedvezmenyek.hu oldalon!

Kapcsolódó cikkeink