Főzőtanfolyam rákos betegeknek
Érzékeny célcsoportnak szervez tanfolyamokat az amerikai Idaho államban működő Life’s Kitchen gasztronómiai központ: a rák legyőzéséért küzdő embereknek. A kemoterápia nem ritkán gyökeresen megváltoztatja az ízérzékelést, sőt, egyesek arról számolnak be, hogy a kezelés után egyáltalán nem éreznek ízeket. A Life’s Kitchen szakértői háromórás foglalkozásokat tartanak, amelyek témája, hogyan lehet a fogásokat úgy tálalni, hogy az élvezhetőbb legyen a megváltozott ízérzékelésűeknek. A tanfolyamon a betegek ingyen vehetnek részt, díjat csak a kísérőktől kérnek.
Bár az emberségesség és a filantrópia egyre inkább része a fejlett társadalmak életvitelének, a Life’s Kitchen kezdeményezése így is jeles, sőt, szívmelengető kísérletnek, és nem utolsósorban példamutató CSR-aktivitásnak tekinthető. //
Kapcsolódó cikkeink
Zéró kibocsátásban gondolkozik a Lidl 2050-re
A Lidl új, ambiciózus klímacélok mentén elkötelezte magát amellett, hogy…
Tovább olvasom >Több, mint jótékonyság – Milyen a jó CSR?
A CSR nem új fogalom – gyökerei az ipari forradalomig…
Tovább olvasom >K&H: kevesebb figyelem jut a cégeknél a társadalmi felelősségre
Nagy- és kisvállalatoknál egyaránt csökkent a cégek társadalmi felelősség iránti…
Tovább olvasom >További cikkeink
Visszafogottabb eredményt hozott az ősz az idegenforgalomban
A nyári szezon növekedése után az ősz első hónapja visszafogottabb…
Tovább olvasom >Az idei első félévben is töretlenül bővült a globális hotelipar
Az előző év kiugró eredményeihez képest is képes volt tovább…
Tovább olvasom >