Főzőtanfolyam rákos betegeknek
Érzékeny célcsoportnak szervez tanfolyamokat az amerikai Idaho államban működő Life’s Kitchen gasztronómiai központ: a rák legyőzéséért küzdő embereknek. A kemoterápia nem ritkán gyökeresen megváltoztatja az ízérzékelést, sőt, egyesek arról számolnak be, hogy a kezelés után egyáltalán nem éreznek ízeket. A Life’s Kitchen szakértői háromórás foglalkozásokat tartanak, amelyek témája, hogyan lehet a fogásokat úgy tálalni, hogy az élvezhetőbb legyen a megváltozott ízérzékelésűeknek. A tanfolyamon a betegek ingyen vehetnek részt, díjat csak a kísérőktől kérnek.
Bár az emberségesség és a filantrópia egyre inkább része a fejlett társadalmak életvitelének, a Life’s Kitchen kezdeményezése így is jeles, sőt, szívmelengető kísérletnek, és nem utolsósorban példamutató CSR-aktivitásnak tekinthető. //
Kapcsolódó cikkeink
Mi a kettős lényegesség az ESG-ben?
A decemberben elfogadott fenntarthatósági törvény (2023. évi 108. tv.) és…
Tovább olvasom >A Rossmann elmúlt és elkövetkező 30 éve
Idén 30. éve van jelen Magyarországon a Rossmann. Sikerei hátterében…
Tovább olvasom >25 éves a Henkel munkavállalói önkéntes kezdeményezése
Magyarországon a program által több mint 750 millió Ft-tal támogattak…
Tovább olvasom >További cikkeink
Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint
Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy…
Tovább olvasom >A család, a csapat és én
Az Év Vendéglőse díjat idén a soproni Erhardt Étterem, Panzió…
Tovább olvasom >Ide járnak a magyarok nyaralni az előszezonban
Az Invia.hu utazásközvetítő közleménye alapján az első negyedévben általában az…
Tovább olvasom >