Főzőtanfolyam rákos betegeknek
Érzékeny célcsoportnak szervez tanfolyamokat az amerikai Idaho államban működő Life’s Kitchen gasztronómiai központ: a rák legyőzéséért küzdő embereknek. A kemoterápia nem ritkán gyökeresen megváltoztatja az ízérzékelést, sőt, egyesek arról számolnak be, hogy a kezelés után egyáltalán nem éreznek ízeket. A Life’s Kitchen szakértői háromórás foglalkozásokat tartanak, amelyek témája, hogyan lehet a fogásokat úgy tálalni, hogy az élvezhetőbb legyen a megváltozott ízérzékelésűeknek. A tanfolyamon a betegek ingyen vehetnek részt, díjat csak a kísérőktől kérnek.
Bár az emberségesség és a filantrópia egyre inkább része a fejlett társadalmak életvitelének, a Life’s Kitchen kezdeményezése így is jeles, sőt, szívmelengető kísérletnek, és nem utolsósorban példamutató CSR-aktivitásnak tekinthető. //
Kapcsolódó cikkeink
Szálljon versenybe a „Fenntarthatóság Szimbóluma 2023” címért!
A Trade Magazin újra versenyt hirdet – egy fenntarthatóbb jövőért.…
Tovább olvasom >Ismét CSR Hungary Summit Konferencia
Jön a CSR Hungary konferenciasorozat következő állomása, „Jó márka, fenntartható márka”…
Tovább olvasom >Fogy a személyzet a VakVarjú éttermekben
Semsei Rudolf ügyvezető-tulajdonos cégcsoportján belül hirdetett fogyókúra versenyt, amivel az…
Tovább olvasom >További cikkeink
Diákmunkát segítő támogatást kapnak a mezőgazdaságban, turizmusban vagy vendéglátásban működő vállalkozások
A kormány a háború és az elhibázott szankciók okozta súlyos…
Tovább olvasom >Az igazi slow food – A nap videója
Mai filmünk hőse a slow food mozgalom logóját ihlető kabala(?)állat,…
Tovább olvasom >Fenntarthatósági fórum és díjosztó a METRO-nál
A tavaly útjára indított METRO Fenntartható Gasztronómiai Díjat 2023-ban személy…
Tovább olvasom >