Forradalmi újdonság a napvédelemben: NIVEA SUN Protect & Bronze

Szerző: trademagazin Dátum: 2010. 03. 17. 00:00

A NIVEA brilliáns ötlettel állt elő: az új napvédő termék a napimádók álmát valóra váltva segíti a bőr természetes képességét az egyenletes, hosszan tartó barnaság elérésében, mialatt aktiválja annak természetes védelmi mechanizmusát.

Az új naptej neve: NIVEA SUN Protect & Bronze. Nem egy önbarnító termékről van szó, hanem egy innovatív új napvédő eljárásról.
Az innovatív formula fejlesztésekor a NIVEA kutatócsapata a természetből merített ihletet. Arra az egyszerű kérdésre keresték a választ, hogy mitől barnul a bőr, amikor UV sugárzásnak van kitéve. A nap sugarai a bőr alsó rétegeiben stimulálják a sejteket, ami révén egy melanin nevű anyag termelődik. Ez a festékanyag adja a bőr színét és ahogy a bőr bebarnul, óvja a sejteket a külső károsodástól. A NIVEA ezt a természetes folyamatot tartotta szem előtt új napvédő termékének kifejlesztésekor. Az új formula fő összetevője a glicirrizin sav, amelyet az édesgyökérből nyernek ki. Ez az összetevő képes fokozni a nap hatását a bőr természetes melanin termelő képességének stimulálásával, így természetes barnaságot érhetünk el megbízható UVA/UVB védelem mellett.
A NIVEA bőrápolási kutatóinak fent említett felfedezése áttörést jelent a napvédő kozmetikumok piacán. Soha ezelőtt nem létezett olyan napvédő krém, amely a bőr természetes barnulási folyamatát fokozná, mialatt növeli annak belső védelmi mechanizmusát. A könnyű és szinte azonnal felszívódó Protect&Bronze Naptej 20-as, 30-as és 50-es fényvédő faktorral kapható. Nem hagy zsíros réteget és nem okoz ragadós érzést, sőt a könnyű összetétele miatt a Protect & Bronze még egy frissítő mártózásnak is ellenáll a tengerben.


Kapcsolódó cikkeink