Foodora: sorban állás helyett okostelefonról rendelhetünk ételt a fesztiválokon

Szerző: Trademagazin Dátum: 2023. 08. 16. 12:18

Sorban állás helyett okostelefonon keresztül lehet ételt rendelni már a fesztiválokon is: a foodora szolgáltatása az idei STRAND fesztiválon lesz először elérhető az összes felhasználónak. A fesztivál egész területén elérhető rendelési lehetőséggel akár koncert közben is leadhatjuk rendelésünket, és elég akkor érte menni, ha az étel elkészült. Az augusztusi STRAND fesztiválon ráadásul a vega és a vegán ételek rajongói, sőt még az ételérzékenyek is bőven találnak választékot.

Könnyebb a rendelés így

Az utóbbi években a zenei fesztiválokon is jelentősen átalakultak a fogyasztási szokások, az alternatív és minőségi street food fogások egyre nagyobb teret nyernek, és többen gondolnak a vegetáriánusokra, vegánokra és az ételérzékenyekre is. A minőségibb kínálatért viszont sokszor hosszú perceket kell várni és sorban állni.

Ezt a folyamatot könnyíti meg a foodora szolgáltatása, amely az idei STRAND fesztiválon lesz először elérhető az összes felhasználó számára. A fesztiválon ugyanis elég a foodora applikációján leadni a rendelést a programban részt vevő éttermek egyikének, ahol sorban állás nélkül lehet átvenni az ételt, amint elkészült.

Az appon történő rendelés a fesztivál egész területén elérhető, a fesztiválozók pedig a California Poké, a Cvekedli Tésztabár, valamint a Las Vegan’s vegán ételei közül válogathatnak, és kóstolhatnak házi készítésű gluténmentes tésztát, ázsiai poké bowl-t, vagy akár vegán burgert is.

Kapcsolódó cikkeink