Foodapest és UKBA: Üzlet van

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 01. 24. 13:54

Február 5-én nyitja meg kapuit Magyarország piacvezető két szakkiállítása, a Foodapest és az UKBA. A piaci trendeket, a kiállítói és látogatói igényeket figyelembe véve, a 2010-es évhez hasonlóan egy időben rendezi meg a két kiállítást a Hungexpo.

A Trade magazin, mint a Foodapest kiállítás hivatalos lapja, nagy örömmel hívja meg Önt a kettős eseményre.

Ingyenes részvételéhez nem kell mást tennie, mint regisztrál a www.foodapest.hu/trademagazin linken, majd az e-mailben kapott e-ticketen található vonalkóddal (kinyomtatva vagy elektronikusan) eljön a kiállításra. Az élelmiszer, ital, élelmiszer-gépipart és vendéglátóipart górcső alá véve több programmal és konferenciával várják a szervezők a szakma képviselőit.

A Foodapest kiállítás négy napjára négy szakmai kerekasztal-beszélgetéssel is készültünk a Hungexpoval közös szervezésben. Sőt, a kiállítás első napján már bemutatásra kerülnek a helyszínen zsűrizett SIAL d’OR nemzetközi termékverseny sikeres innováció is.

A nemzetközi cukrászati, sütőipari és gasztronómiai kiállítás résztvevői több bemutatót is láthatnak a hazai és a nemzetközi mesterek előadásában. A pék és cukrász látogatók különböző versenyeken keresztül kaphatnak tájékoztatást a legmodernebb szakmai megoldásokról.

A részletes program és a kiállítói lista megtalálható a hivatalos oldalakon:www.hungexpo.hu/foodapest, www.hungexpo.hu/ukba

Találkozzunk február 5-8. között a kiállításon!

Kapcsolódó cikkeink