Folytatódik a limonádészezon

Szerző: Trademagazin Dátum: 2017. 09. 04. 09:56

Este 9-kor már sötét van, és reggel munkába menet már egy vékony kardigán is jól jöhet. A kánikula ugyan lassan véget ér, azért nem kell búcsút mondanunk a nyári életérzésnek. Egyrészt hamarosan itt az indián nyár, másrészt a megfelelő kedvenc receptjeinkkel bármikor visszahozhatjuk a nyaralás és a frissesség ízeit! Az idei nyárral beköszöntött NaturAqua Emotion mandarin-őszibarack velünk jön, és izgalmas limonádérecepttel segít feldobni az őszi hangulatot!

Az üdítő könnyed citrusos vonala, megbolondítva a forró hetek ízeit őrző őszibarackkal önmagában is felfrissít, de különleges koktélokhoz, limonádé kreációkhoz is kiváló alapanyag.


A NaturAqua Emotion legújabb ízváltozata a korábbiaknál[1] kevesebb kalóriát tartalmaz: 100 milliliterben mindössze 15 kilokalória található. Az ízesített víz alapja a közkedvelt, Zalaszentgróton palackozott természetes hazai ásványvíz.

A limonádékülönlegesség receptjéhez a mandarin-őszibarack ízesítésű ásványvíz-üdítőitalon kívül cukorszirupra, friss lime- és mandarinlére, valamint jégre lesz szükségünk. A megfelelő poharakkal, kancsóval, limonádékínálóval szervírozva még tovább tart a nyár!

Mandarinos-őszibarackos limonádé

Hozzávalók:

14 cl NaturAqua Emotion mandarin-őszibarack

3 cl cukorszirup

2 cl friss limelé

4 cl friss mandarinlé

jég

Eszközök:

0,45 l-es vizespohár

báros mérce

keverőkanál

Elkészítés:

A pohárba több jégkockát teszünk, majd az összetevőket a jégre töltjük és elkeverjük. Őszibarackszeletekkel és mandaringerezdekkel, -cikkekkel, -levelekkel díszítjük.

Kapcsolódó cikkeink