Folytatódik a limonádészezon
Este 9-kor már sötét van, és reggel munkába menet már egy vékony kardigán is jól jöhet. A kánikula ugyan lassan véget ér, azért nem kell búcsút mondanunk a nyári életérzésnek. Egyrészt hamarosan itt az indián nyár, másrészt a megfelelő kedvenc receptjeinkkel bármikor visszahozhatjuk a nyaralás és a frissesség ízeit! Az idei nyárral beköszöntött NaturAqua Emotion mandarin-őszibarack velünk jön, és izgalmas limonádérecepttel segít feldobni az őszi hangulatot!
Az üdítő könnyed citrusos vonala, megbolondítva a forró hetek ízeit őrző őszibarackkal önmagában is felfrissít, de különleges koktélokhoz, limonádé kreációkhoz is kiváló alapanyag.
A NaturAqua Emotion legújabb ízváltozata a korábbiaknál[1] kevesebb kalóriát tartalmaz: 100 milliliterben mindössze 15 kilokalória található. Az ízesített víz alapja a közkedvelt, Zalaszentgróton palackozott természetes hazai ásványvíz.
A limonádékülönlegesség receptjéhez a mandarin-őszibarack ízesítésű ásványvíz-üdítőitalon kívül cukorszirupra, friss lime- és mandarinlére, valamint jégre lesz szükségünk. A megfelelő poharakkal, kancsóval, limonádékínálóval szervírozva még tovább tart a nyár!
Mandarinos-őszibarackos limonádé
Hozzávalók:
14 cl NaturAqua Emotion mandarin-őszibarack
3 cl cukorszirup
2 cl friss limelé
4 cl friss mandarinlé
jég
Eszközök:
0,45 l-es vizespohár
báros mérce
keverőkanál
Elkészítés:
A pohárba több jégkockát teszünk, majd az összetevőket a jégre töltjük és elkeverjük. Őszibarackszeletekkel és mandaringerezdekkel, -cikkekkel, -levelekkel díszítjük.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A piaci kihívások mellett is növekedni tudott a BioTechUSA-cégcsoport
Közzétette éves jelentését a tisztán hazai tulajdonú BioTechUSA-cégcsoport: a gazdasági…
Tovább olvasom >Megnövelt kapacitással segíti a húsvéti visszaváltást a MOHU
Az ünnepek közeledtével várhatóan a boltok forgalma növekedni fog, így…
Tovább olvasom >Húsvéti trendek: mit keresnek idén a vásárlók?
Tavaly márciusban, húsvét előtt közel 90 ezer doboz, azaz csaknem…
Tovább olvasom >