Folytatja a gyártást a Barry Callebaut belga gyárában
A Barry Callebaut augusztus elején újrakezdte és csúcsra járatta a gyártást belgiumi csokoládégyárában.
A cég június végén állt le elővigyázatosságból, amikor is a termékek egy részében szalmonellát találtak. A szennyezés forrása a lecitin volt, melytől azóta a gyártósort megtisztították, illetve tájékoztatták a történtekről a Belga Élelmiszerbiztonsági Hivatalt (FAVV) is.
Az élelmiszer-biztonság a vállalat számára mindenekelőtt való, amit mi sem bizonyít jobban, mint saját élelmiszer-biztonsági szabályzata és eljárása, valamint a tény, hogy világszerte több mint 650 országban több mint 230 alkalmazott dolgozik azon.
Kapcsolódó cikkeink
Bővíti a Temu európai logisztikai hálózatát
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Otthoni tesztekkel bővíti egészségügyi termékkínálatát a Colruyt Belgiumban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Bezárja belgiumi gyárát a Mars – 80 munkahely kerül veszélybe
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Elbizonytalanodási csapdában a kiskereskedelmi forgalom
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >KSH: októberben a kiskereskedelmi forgalom az előző év azonos időszakit 3,1, az előző havit 0,5 százalékkal haladta meg
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >A hagyomány és az innováció jellemzi az idei karácsonyi édességpiacot
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >
