Folytatja a gyártást a Barry Callebaut belga gyárában
A Barry Callebaut augusztus elején újrakezdte és csúcsra járatta a gyártást belgiumi csokoládégyárában.
A cég június végén állt le elővigyázatosságból, amikor is a termékek egy részében szalmonellát találtak. A szennyezés forrása a lecitin volt, melytől azóta a gyártósort megtisztították, illetve tájékoztatták a történtekről a Belga Élelmiszerbiztonsági Hivatalt (FAVV) is.
Az élelmiszer-biztonság a vállalat számára mindenekelőtt való, amit mi sem bizonyít jobban, mint saját élelmiszer-biztonsági szabályzata és eljárása, valamint a tény, hogy világszerte több mint 650 országban több mint 230 alkalmazott dolgozik azon.
Kapcsolódó cikkeink
100 éves márkákat ad el az Unilever
Az Unilever bejelentette, hogy kötelező érvényű ajánlatot kapott a Zwanenberg…
Tovább olvasom >Ital webshoppal terjeszkedik a belga Colruyt
A belga Colruyt csoport új italokra specializált webáruházat indított Boir…
Tovább olvasom >Megszünteti a Lidl a dohányáru árusítását új üzleteiben
Úgy döntött a Lidl, hogy új és felújított belgiumi üzleteiben…
Tovább olvasom >További cikkeink
Cégtrend 2024. évi: 11 ezerrel kevesebb cég: a 2024-es cégtrendek számokban
A működő társas vállalkozások száma 11 ezerrel csökkent 2024 végére.…
Tovább olvasom >Jobb lesz az anyagi helyzetünk 2025-ben? Kutatás készült arról, mit gondolnak a magyarok
Vegyes várakozásokkal tekint a hazai lakosság az idei pénzügyi helyzetére.…
Tovább olvasom >Soha nem látott magasságban a kávé ára
2024 decemberének elején a nemzetközi piacon rekordszintre emelkedett a kávé…
Tovább olvasom >