Folyamatos fejlesztések a HARIBO-nál

Szerző: Trademagazin Dátum: 2017. 05. 03. 09:08

A HARIBO már hosszú évek óta a magyar gyerekek és felnőttek kedvenc gumicukorkája.

Az első itthon gyártott gumicukorka 2002-ben látta meg a napvilágot. Azóta a termékpaletta jelentősen kiszélesedett, és az egyrétegű gumicukorkák mellett, habosított, kétrétegű, cukrozott és drazsé termékek is gyárt Nemesvámoson a HARIBO Hungária Kft.

– A termelés volumene és a dolgozóink száma évről évre növekszik. Mindez köszönhető a folyamatos termék- és korszerű technológiai fejlesztéseknek, melyekkel a kimagasló élelmiszer-biztonságot és termékminőséget tudunk garantálni. A HARIBO nagyon magas követelményeket támaszt az alapanyagok minőségével szemben is, mivel csak a kiváló összetevők és a precíz technológia együttes alkalmazásával lehet értékes termékeket előállítani – hangsúlyozza Perjés Ákos, a HARIBO Hungária Kft. ügyvezető igazgatója.

A Nemesvámosi gyárban készült termékeket csaknem 30 különböző országba exportálják. A hazai szortimentben több mint 50 fajta termék található. //

68396.pngInnovation never stops at HARIBO

For many year HARIBO has been the favourite gummy candy brand of both children and adults in Hungary. Hungarian production started in 2002 and in the Nemesvámos factory HARIBO Hungária Kft. many types of products (more than 50 are available in Hungary) – revealed managing director Ákos Perjés.

Kapcsolódó cikkeink