Flashmob kerekes tánc a Corvin Bevásárlóközpontban

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 12. 02. 12:00

Flashmobra – villámcsődületre – készülnek a Gördülő Tánccsoport, a Salsa Picante táncstúdió és a Spicc Stúdió táncosai szombaton a budapesti Corvin Bevásárlóközpontban.

A táncosok különböző segédeszközökkel, egyebek mellett kerekesszékkel vagy bottal érkeznek a bevásárlóközpontba, majd a vásárlók segítségét kérve jutnak le a földszintre, a közös tánc helyszínére. A körülbelül 20 táncos nagyjából egy időben érkezik “gyanútlan segítőjével”, majd a megszólaló zene első ütemeire kitáncolnak álcájukból, és sérült társaikkal együtt közösen előadják a koreográfiát – olvasható a Kézenfogva Alapítvány honlapján.

A villámcsődület célja a fogyatékos és ép táncosok közös produkciójával felhívni a figyelmet a fogyatékos emberek világnapjára, és örömet szerezni az embereknek.

A KézenFogva Alapítvány 1993 óta dolgozik a befogadó társadalomért, amelyben a fogyatékos emberek képesek méltósággal élni napjaikat. Programjaikban kiemelt hangsúlyt fektetnek az egyének saját környezetükbe való integrálására, a családi és közösségi élményekre. (MTI)

Kapcsolódó cikkeink