Fittikém eldurrantotta a hidegkomló-ágyút

Szerző: trademagazin Dátum: 2015. 06. 11. 11:15

Kalandos úton jutott el az V. Jubileumi Sörfesztiválra az első hordó Dreher Hidegkomlós sör, hiszen az ismert rádiós fenegyerek, Ferencz József, azaz Fittikém küldetése során pénz és paripa nélkül, a fogyasztók segítségében és jóindulatában bízva szállította le – pontosabban Kőbányáról a Budai Várba fel – a mintegy 65 kilós rakományt. A Dreher Hidegkomlós a sörfogyasztók akaratából került a termékpalettára a tavalyi DreherFesztre lefőzött sörkülönlegességek között elért osztatlan sikere után.

Fittikem_Dreher

Miután az elmúlt szezon végét lezáró sörgyári fesztiválon, a DreherFeszten hatalmas siket aratott a sörkülönlegességek között a hidegkomlós, a Dreher Sörgyárak úgy döntött, beruház egy hidegkomlós berendezésre. Ez az úgynevezett komlóágyú kísértetiesen hasonlít egy rakétára,a sör pedig attól nyeri el speciális, extra komlós aromáját, hogy a már lefőzött sörbe „hidegen” újból citrusoskomlót áztatnak, így ez tovább gazdagítják a Dreher ízét.

„Ha már a fogyasztók véleményére alapoztuk a Dreher Hidegkomlós bevezetését, akkor további bizalmat is szavaztunk az embereknek: küldetésre hívtuk a közösségi akcióiról ismert Fittikémet, hogy az első hordó Dreher Hidegkomlóst a gyárból juttassa el a járókelők, közlekedők segítségével a budavári V. Jubileumi Sörfesztiválra, ahol bemutattuk” – emelte ki Wilheim Gábor, a Dreher Sörgyárak prémium márkacsoport menedzsere.

Fittikém pedig kapva kapott az ötleten, eldurrantotta a komlóágyút, az első hordó Dreher Hidegkomlóssal pedig elindult kalandos útjára a Várba. Húzta a 65 kilós szállítmányát kiskocsin, felszállt a villamosra, utazott taxin, gurult rolleren és oldalkocsis motoron is – mint kiderült, jogosan – bízva a közönség segítőkészségében, amelyről vicces videó is született.

„Idén nyár végén is megnyitjuk a gyárat a közönség előtt és megint megszervezzük a sörkülönlegességeket és koncerteket felvonultató DreherFesztet, de most még inkább a fogyasztókra bízzuk magunkat. Tavaly a Dreher Hidegkomlóssal már hoztak egy jó döntést, most itt a lehetőség egy másikra: négy szerencsés sörfogyasztót sorsolunk ki a standunkon, akik a speciális Íztesztelő laborunkban választhatják majd ki, hogy ebben az évben mely különlegességekkel álljunk elő az eseményre” – tette hozzá Wilheim Gábor.

Fittikém kalandos útja videón: http://youtu.be/qBlH6SclKaw

Kapcsolódó cikkeink