Fiatal Vállalkozók Hete országszerte 12 helyszínen

Szerző: trademagazin Dátum: 2013. 11. 04. 11:11

Az idei Fiatal Vállalkozók Hetén, amit hatodik alkalommal rendeznek meg, felsorakoznak a legígéretesebb magyar gasztro és innovatív start-upok, valamint a Világgazdasági Fórum ifjúsági szervezetének regionális vezetői. Idén összesen 138 országban rendezik meg ugyanezt az eseménysorozatot, aminek fókuszában a tettrekész fiatalok állnak.

fiatalvallalkozok

A gazdasági utánpótlás következő generációja november 18-24. között egy héten keresztül tájékozódhat a hazai vállalkozói lét minden aspektusáról. A fiatalok inspirációt meríthetnek saját ötleteikhez, valamint tanácsot kérhetnek tapasztaltabb társaiktól. Országszerte 12 helyszínen várja a tenni vágyó fiatalokat az információs fórum, amit idén is a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége szervez és bonyolít le.

Tizenegy vidéki nagyvárosban /Győr, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Szeged, Székesfehérvár, Szekszárd, Szolnok, Veszprém, Zalaegerszeg/ tartanak különböző vállalkozói napokat. A regionális események programjairól a megyeszékhelyek információs csatornáin keresztül értesülhetnek a látogatók, valamint a főiskolák, egyetemek hirdetményeiben is tájékoztatják a diákokat.

Budapesten, a Károlyi Csekonics Rezidenciában öt tematikus nap /Üzleti Siker Napja, Innovatív Start-up Nap, Gasztro Vállalkozások Napja, Üzleti Energia Napja – MVM Partner, International Day (eng)/ keretében tárják a fiatalok elé a hazai és a nemzetközi vállalkozási lehetőségeket, miközben a szervezők karrierépítési tanácsadást tartanak, továbbá a résztvevők neves cégek képviselőivel is találkozhatnak, akikhez személyesen fordulhatnak kérdéseikkel vagy kérhetnek tőlük tanácsot.

A fővárosi program keretében minden nap várhatóak kerekasztal-beszélgetések, amikbe interaktív módon a közönséget is bevonják. Kérdéseket lehet majd felvetni, valamint saját tapasztalataikkal egészíthetik ki a résztvevők az aktuális témát, vagy olyan tanácsot is kérhetnek, aminek megválaszolása további kérdéseket vet fel.

Az ingyenesen látogatható országos programsorozatról, a tematikus napokról, illetve az előadásokról pontos információ a www.fiatalvallalkozokhete.hu internetes oldalon található.

Kapcsolódó cikkeink