Fenntartható élelmiszerrendszert célzó kutatóközpontot nyitott a Nestlé
A gazdálkodók megélhetését javító fenntartható élelmiszerek iránti növekvő igényt kielégítő tudományos megoldásokat kutató intézetet nyitott a Nestlé. Építve a vállalat meglévő kávé- és kakaótermesztési tapasztalataira és szakértelmére a Nestlé Institute of Agricultural Sciences szakértői olyan kulcsfontosságú fókuszterületeken hivatottak megoldásokat fejleszteni, mint a növénytan, a mezőgazdasági rendszerek és a tejelő állattenyésztés.
A lépés újólag hangsúlyozza a vállalat Svájc innovációs ökoszisztémájának tovább erősítése melletti elkötelezettségét.
Az intézet gazdákkal is együttműködik a talaj egészségét és a biodiverzitás előmozdítását szolgáló talajmegújító gazdálkodási gyakorlatok kipróbálásán, valamint a szakértők olyan új megközelítéseket is vizsgálnak a tejtermelésben, amelyek a tehéntakarmányozás és a trágyakezelés területén csökkenthetik az üvegházhatású gázok kibocsátását.
Kapcsolódó cikkeink
Miért fizetünk többet a reggeli koffeindózisért?
Azt gondolom, kevesen tudunk sikeresen elkezdeni egy átlagos napot egy…
Tovább olvasom >Táblás KitKat csokoládékat dob piacra a Nestlé Romániában
A Nestlé új, 99 grammos KitKat táblás csokoládékat vezetett be…
Tovább olvasom >Hatezren vettek részt az Etesd az Eszed program Fenntarthatósági Kihívásában
Újabb mérföldkőhöz érkezett a Nestlé az Egészségesebb Gyerekekért és az…
Tovább olvasom >További cikkeink
Táblás KitKat csokoládékat dob piacra a Nestlé Romániában
A Nestlé új, 99 grammos KitKat táblás csokoládékat vezetett be…
Tovább olvasom >Szerbiában terjeszkedik az észak-macedón Stokomak
A macedóniai székhelyű Stokomak diszkontlánc hivatalosan is belépett a szerbiai…
Tovább olvasom >Új formákkal és új külsővel tér vissza a Barilla Al Bronzo az USA-ba
A Barilla bejelentette, hogy az Egyesült Államokban újra kapható lesz…
Tovább olvasom >