Felvásárolta a Tyson Foods a Williams Sausage Company-t

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2023. 05. 25. 09:01

Lezárult a Tennessee állambeli Williams Sausage Company akvizíciója, melynek során a vállalat a Tyson Foods tulajdonába került.

A cég körülbelül 500 főt foglalkoztat és friss, valamint főzött kolbászt, bacont és szendvicseket állít elő a kiskereskedelem, valamint a vendéglátóipar számára.

A Tyson Foods a felvásárlással kapacitásának és termékportfoliójának növelését célzó stratégiája megvalósulását mozdítja elő.

Az üzletmenet folytonossága érdekében a Tyson Foods közlése szerint az eddigi tulajdonos Roger Williams lánya, Emily Billingsley irányítja majd a vállalatot.

― Ez az akvizíció beleillik stratégiánkba, mellyel célunk vásárlókat nyerni, gyártókapacitásunkat növelni és termékportfoliónkat bővíteni ― mondta el Stewart Glendinning, a készételek üzletág elnöke.

― A Williams Sausage Company márkái, létesítményei és közvetlen bolti áruszállító hálózata olyan erősségeket képvisel, amelyek miatt logikus és örömteli döntés volt a vállalat készétel üzletágunkhoz csatolása ― tette hozzá a szakember.

A Tyson Foods januárban az Illinois állambeli Caseyville készétel-gyártó létesítményének bővítéséről tett bejelentést, amivel körülbelül 400 új munkahelyet hoz létre.

ESM

Kapcsolódó cikkeink