Felvásárolta a Tyson Foods a Williams Sausage Company-t
Lezárult a Tennessee állambeli Williams Sausage Company akvizíciója, melynek során a vállalat a Tyson Foods tulajdonába került.
A cég körülbelül 500 főt foglalkoztat és friss, valamint főzött kolbászt, bacont és szendvicseket állít elő a kiskereskedelem, valamint a vendéglátóipar számára.
A Tyson Foods a felvásárlással kapacitásának és termékportfoliójának növelését célzó stratégiája megvalósulását mozdítja elő.
Az üzletmenet folytonossága érdekében a Tyson Foods közlése szerint az eddigi tulajdonos Roger Williams lánya, Emily Billingsley irányítja majd a vállalatot.
― Ez az akvizíció beleillik stratégiánkba, mellyel célunk vásárlókat nyerni, gyártókapacitásunkat növelni és termékportfoliónkat bővíteni ― mondta el Stewart Glendinning, a készételek üzletág elnöke.
― A Williams Sausage Company márkái, létesítményei és közvetlen bolti áruszállító hálózata olyan erősségeket képvisel, amelyek miatt logikus és örömteli döntés volt a vállalat készétel üzletágunkhoz csatolása ― tette hozzá a szakember.
A Tyson Foods januárban az Illinois állambeli Caseyville készétel-gyártó létesítményének bővítéséről tett bejelentést, amivel körülbelül 400 új munkahelyet hoz létre.
Kapcsolódó cikkeink
150 millió dollárból bővíti a Nestlé USA dél-karolinai üzemét
A projekt keretében a vállalat egy újabb gyártósort telepít az…
Tovább olvasom >Új világkonyhamárkákat vezetett be a Nestlé
Új, nemzetközi gasztronómiai márkákat vezetett be a Nestlé az USA-ban…
Tovább olvasom >Megveszi a Wonder a Grubhubot
650 millió dollárért vásárolja meg a Wonder a Grubhubot a…
Tovább olvasom >További cikkeink
Miért dugulnak be sorra a csomagautomata szolgáltatók? Ez az adat rámutat az okokra
Egyre népszerűbbek a csomagautomaták: idén már a webshopok közel háromnegyede…
Tovább olvasom >30%-kal kevesebb anyaghasználat már megoldás lenne a klímaválságra
A körforgásos gazdaság globális szükségszerűség: túlmutat a földrajzi határokon, és…
Tovább olvasom >Fenntarthatóság és egészség: a növényi alapú tejtermékek térhódítása Magyarországon
Az elmúlt években a növényi alapú tejtermék-alternatívák nemcsak globálisan, hanem…
Tovább olvasom >