Feltérképezi az élelmiszertermelés környezeti hatását a Tesco és a WWF
Összefogott a Tesco és a WWF, hogy közösen feltérképezzék az élelmiszertermelés környezeti terhelését. A partnerség célja, hogy felhívja a fogyasztók és piaci szereplők figyelmét a fenntarthatóság fontosságára.
A Tesco és a WWF Sustainable Basket MEtric nevű rendszere leköveti egyes termékek – pl. banán, mandarin, saláta, paradicsom, tojás, csirke, lazac, stb – környezeti hatását olyan fenntarthatósági szempontok szerint, mint a klímaváltozás, az erdőirtás, vagy az élelmiszer- és csomagolási hulladék.
Kapcsolódó cikkeink
A fenntartható turizmus fejlesztésért kapott rangos nemzetközi elismerést Mórahalom
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Elindult a Fenntartható Turizmus Index kalkulátor
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Üveg és papír viszik a prímet a körforgásban
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >További cikkeink
Elismerés a Kenyér Világnapján – a gluténmentes termékgyártókat díjazták
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Sikerrel zárult a FoodTechShow
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >Shanghai Fair Trade Show kiállítás Budapesten – október 30-31.
🎧 Hallgasd a cikket: Lejátszás Szünet Folytatás Leállítás Nyelv: Auto…
Tovább olvasom >