Fejleszti online élelmiszer üzletágát az Asda

Szerző: Trademagazin editor Dátum: 2023. 02. 27. 09:55

Új együttműködésről tett bejelentést az Asda: saját platformjára helyezi át online élelmiszerüzletágát a korábbi tulajdonos Walmart által kezelt rendszerekről.

A projekt során az Asda a Publicis Sapienttel dolgozik a kiskereskedelmi lánc e-kereskedelmi kapacitásának alakításán azzal a céllal, hogy 2024 áprilisáig új digitális platform jöhessen létre.

Az Asda szerint a Publicis Sapient alapvető SPEED (stratégia, termék, tapasztalat, mérnöki tevékenység, adat és mesterséges intelligencia) képességei segítségével olyan végponttól végpontig tartó átalakítást fognak megvalósítani, amely lehetővé teszi az Asda számára, hogy leváljon a Walmart rendszereiről és közben agilis működési modellt építsen ki.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a Publicis Sapient-tel, az e-kereskedelmi platformok terén komoly tapasztalatokkal rendelkező, vezető digitális üzleti átalakítással foglalkozó vállalattal dolgozhatunk együtt”

– mondta Carl Dawson, az Asda alelnöke, CDO.

„Várakozással tekintünk az együttműködés és egy olyan platform létrejötte elébe, amely zökkenőmentes átállást tesz lehetővé vásárlóink számára a Walmart által működtetett örökölt rendszerről egy teljesen független, az Asda tulajdonában lévő platformra”.

ESM

Kapcsolódó cikkeink