Fanta: Kóstolj bele a péntekbe!

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 12. 04. 00:00

Jövőre indul az üdítőital legújabb, globális reklámkampánya, melynek “Kóstolj bele a péntekbe” üzenetével a péntekek felszabadultságát igyekeznek átvinni a márkára.

Új nemzetközi kampányt indít "Kóstolj bele a péntekbe" ('Grab a taste of Friday') szlogennel a Coca-Cola Fanta márkája. Az üdítőital a péntekek által képviselt, felszabadult érzést igyekszik átadni hamarosan jelentkező kampányában.
A tervezett kampányelemek között limitált kiadású palackok, valamint a Fanta nevével fémjelzett események is szerepelnek, az integráltra tervezett, hagyományos reklámok mellett. A 2010-ben debütáló, "pénteki" designnal ellátott palackokat, a hirdetéseket és a rendezvényeket egyaránt úgy tervezték meg, hogy a márka fő célcsoportját adó tiniket és azok szüleit is megszólítsák.
A kampány felvezetéseként decemberben a londoni Piccadilly téren helyezett el egy, a péntekig hátralévő időt mutató, közterületi fényreklámot a Fanta. Az első megjelenést a márka ígéretei szerint a következő 12 hónap során számos piacon továbbiak követik – írja a Marketinginfo.hu.
Kapcsolódó cikkeink