Ezek a legjobb szilvapálinkák 2019-ben Magyarországon!

Szerző: Trademagazin Dátum: 2019. 11. 29. 08:59

Tizennégy magyar szilvapálinka került be idén a Pálinkakiválóságok Könyvébe, amelyből kilenc a TOP Pálinkakiválóság címet is megkapta. A legjobb szilvapálinkák többsége az 5000-7500 forintos árkategóriába tartozik, akad azonban kettő is, amelyet 7500-10000 forint körül szerezhetünk be, illetve négy, amelynek az ára 5000 forint alatt van olvastuk az agrarszektor.hu.

A Pálinkakiválóságok Könyve 2019-ben 22 pálinkaház 93 tételét gyűjtötte egybe, 2014-es megjelenése óta pedig több mint 500 pálinka különlegességet sorakoztatott fel. Idén 54 tétel került a Pálinkakiválóságok közé és 39 tétel nyerte el a TOP Pálinakiválóság címet. A Nemzeti Pálinkakiválóság Program célja a földrajzi árujelző-oltalommal rendelkező pálinka és törkölypálinka fogyasztási kultúrájának minőségi szintre emelése, illetve a termék népszerűsítése a hazai és a külföldi piacokon.
Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit az államigazgatási szféra és az üzleti élet csúcsvezetőinek részvételével.

A legjobb szilvapálinkák 2019-ben
Prémium – Barrique szilva pálinka 2016 – Agárdi Pálinkafőzde – Pálinkakiválóság
Presenta szilva pálinka – Brill Pálinkaház- Pálinkakiválóság
Érlelt szilva pálinka – Gong Pálinkaház – Pálinkakiválóság
Magamnak főztem – Szilva pálinka – Márton Pálinkafőzde – Pálinkakiválóság
Szatmári Szilvapálinka – Tarpa Manufaktúra – Pálinkakiválóság
Miraculum – Szilva pálinka – Agárdi Pálinkafőzde – TOP Pálinkakiválóság
Szilva pálinka – Bolyhos Pálinkafőzde – TOP Pálinkakiválóság
Presenta szilva pálinka – Erős Pálinkafőzde – TOP Pálinkakiválóság
Szilva pálinka – Gong Pálinkaház – TOP Pálinkakiválóság
Szilva pálinka – Gyulai Pálinka Manufaktúra – TOP Pálinkakiválóság
Hat királyné Pálinkája – Szilva pálinka – Miskolci Likőrgyár – TOP Pálinkakiválóság
Szilva pálinka – Sümegi Pálinka – TOP Pálinkakiválóság
Szilva pálinka – Szigetköz Lelke Pálinkaház – TOP Pálinkakiválóság
Exclusive – Besztercei szilva pálinka – Várda – Distillery – TOP Pálinkakiválóság

A 2019-es Pálinkakiválóságok Könyvébe idén tizennégy szilvapálinka került be, amelyek közül kilencet a TOP Pálinkakiválóságok közé, a többit pedig a Pálinkakiválóságok közé választottak. A pálinkák között kettő olyan termék is van, amely a 7500-10000 forintos árkategóriába tartozik, a termékek többsége azonban 5000-7500 forint körül szerezhető be. Ugyanakkor négy olyan szilvapálinka is van a legjobbak között, amelyet ennél olcsóbban, kevesebb mint 5000 forintért meg lehet vásárolni.