Ez tetszene az Ön vásárlójának is!

Szerző: trademagazin Dátum: 2012. 12. 01. 01:20

Gondolt már arra, hogy vajon miért töltenek több időt a vevők azokban a boltokban, ahol bevásárlókocsi van, mint ott, ahol kosár? Nagyon egyszerű. A válaszok között az első helyek egyikén az áll: mert nyugodtabban, cipekedéstől mentesen lehet nézelődni!

Egyelőre még nem minden boltban használnak bevásárlókocsit. Főleg a kisebb települések boltjai tartózkodnak a váltástól. Őket is szeretné meggyőzni a Hu-Mago Kft. a bevásárlókocsik előnyeiről, sőt olyan szolgáltatást kínál számukra, amivel biztonsággal újíthatják boltjuk eszköztárát.

Bevásárlókocsi-felújítás, karbantartás

A sikeres kiskereskedők már az autóparkolóban megkezdik a vásárlók kényeztetését egy könnyen kezelhető, tetszetős, higiénikus és kényelmes bevásárlókocsival. Az elégedett vásárló igényeinek kielégítéséhez ugyanis hozzájárulnak az üzlet eladóterében és környezetében található, vásárlásösztönző eszközök. És igen, a bevásárlókocsi is ennek a tárháznak egyike.
A Hu-Mago Kft. kereskedőpartnereinek egyéni adottságaikhoz igazodó, professzionális színvonalú berendezéseket biztosít.
– A hazai üzletméretek számára jelentős választékot tartunk fenn használt és felújított bolti berendezésekből is – hangsúlyozza az igazgató. – Felújítás, karbantartás és bérbeadás szerepel szolgáltatásaink között. Bevásárlókocsi-javító szakembereink az ország bármely pontján gyorsan és hatékonyan végzik a munkájukat, közte a kerekek, rácsok tisztítását, a kopó alkatrészek javítását, cseréjét, a fogók igény szerinti matricázását, feliratozását.

Bosszankodásmentesen is lehet

A kényelmes és higiénikus vásárlás feltételeinek megteremtése az üzletek belsejében, sőt a parkoló gépkocsiig történő útvonalakon egyaránt alapvető vásárlói elvárás. Nincs gond, amíg a bevásárlókocsi nem rozsdásodik, nem akadozik a kereke. Élmény a vásárlás, ha az érmebefogadó könnyen és biztonsággal kezelhető, a fogó kényelmes fogást nyújt. S a kocsi tiszta és tetszetős, amely arra gurul, amerre a vevő szeretné.
Az üzletberendezések úgynevezett kiegészítő eszközei közül a bevásárlókocsi az egyik legtöbbet használt vásárlást segítő berendezés. Ám egy bevásárlókocsi is elromolhat. Használat közben sérülhet, kophat, rozsdásodhat, szennyeződhet.
Ha hiba kerül a gépezetbe és a kocsi nyújtja a tőle elvártakat, nem a kocsira tesz megjegyzést a vevő, hanem az üzletre, az áruházra, ahol nem gondoskodnak az ő kényelmes vásárlásáról.
Pedig mindet egy helyszíni tisztítással, a csapágy újrazsírozásával orvosolni lehet.
– Ne várják meg, hogy felhalmozódjanak a meghibásodott kocsik – tanácsolja Horváth úr. – A szervizkocsi túraútvonalába beilleszthető helyszíni javítási igényeket napokon belül teljesítik kollégáink. Jelezve a hibát, a szerelők magukkal viszik az új, esetleg teljes értékű, felújított cserealkatrészeket. Nem jelent számunkra problémát kijavítani a fogókat, az érmebefogadókat. A bevásárlókocsi újrafestését, horganyozását szakműhelyben végezzük, és a hiba megoldásáig cserekocsikat biztosítunk.

Nézzük az érme minden oldalát!

A tapasztalatok szerint a bevásárlókocsik strapabírók, átlagos használat esetén élettartamuk 4-5 év. Nagy forgalmú helyen, például egy diszkontáruházban ez lecsökkenhet 3-4 évre. Ez idő tájt számolnunk kell azzal, hogy felújításra szorul bevásárlókocsink.
Egyes üzletek ingyenes kocsihasználattal kedveskednek vásárlóiknak. De nem gondoskodnak a parkolóban szerteszét hagyott kocsik összeszedéséről. Ha pedig mégis, akkor egy nagy szerelvényhez hasonló alakzatba gyűjtik őket, s a nehézzé lett tömegben az egymással érintkező felületek deformálódnak, erőteljesen kopnak.
Hetente egyszer forró vizes oldattal, szükség szerint gyakrabban kell tisztítani és fertőtleníteni a bevásárlókocsikat. A Hu-Mago szervizautója akár ezer kocsit megtisztít, fertőtlenít egy műszak ideje alatt.

Trendi a környezetbarát műanyag

– Egy műanyag bevásárlókocsi javításához, karbantartásához csupán egy csavarhúzó szükséges és a cserélhető kerék – mondja Horváth Attila, a Hu-Mago ügyvezető-tulajdonosa.
Újrahasznosított PET-palackból készül az újszerű, esztétikus formájú műanyag bevásárlókosár és -kocsi. A Hu-Mago kínálatában szereplő Eco23 típusú többfunkciós műanyag bevásárlókosár űrtartalma 33 literes, különösen könnyű, emellett kopásálló.
A szűkös gondolasorok közt nehezen használható, vagy a nagyméretű kocsitól idegenkedő vásárlók számára fejlesztették ki a 3 kerekű, táskatartóval, kétszer 33 literes kosárral felszerelt Logic75 típusú műanyag bevásárlókocsit. A márkanév utal rá, hogy 75 darab újrahasznosított PET-palackból készítették. A műanyag egyik előnye, hogy nem korrodálódik, csak a kereke tartalmaz fémeket. Formája és színei vevőcsalogató lehet. (x)

Kapcsolódó cikkeink