Kiváló borok Nagyradáról
A svéd gyökerekkel rendelkező Cezar Winery Kft. története több mint 60 évre nyúlik vissza. Az 1956-ban Svédországba disszidált szakács hazatér, és szülőotthonától nem messze két svéd barátjával együtt létrehoz egy borászatot. Határozott elképzelésekkel kezdenek neki: az eddig fehérszőlő termő helyekre csak és kizárólag bordeaux-i vörösborfajtákat telepítenek, amelyek idővel meg is hozták azt az eredményt, amelyet megálmodtak.

Császár Katalin
– A tulajdonosok által jelenleg 20 svéd család van itt a nagyradai Szelemen hegyen, akik kisebb területekkel rendelkeznek – tudjuk meg Császár Katalintól, a Cezar Winery Kft. értékesítési igazgatójától.
A Cezar Winery Kft. számos külföldi borversenyen ért el sikereket. Üzletláncokba nem terveznek bekerülni, célpiacnak a HORECA-szektort tekintik.
– Szeretnénk megvetni a lábunkat Budapesten is, főként a gasztronómiában, ezt középtávú tervnek tartjuk. Hosszú távon pedig igyekszünk biztos partnerekkel a hátunk mögött az egész országban elérhetővé tenni termékeinket – fűzi hozzá Császár Katalin. //
Kapcsolódó cikkeink
Frissesség, kényelem, érték – újradefiniálja a hipermarket formátumot Svédországban az ICA Maxi
Szembemegy a svédországi ICA Maxi a hipermarketek Európa-szerte tapasztalható hanyatlásával.…
Tovább olvasom >Willys – a svéd Kaufland
A svéd Willys szűk, ámde a rivális Lidl kínálatánál szélesebb…
Tovább olvasom >Észak-Európában terjeszkedik a Costco: új raktáráruházat nyit Malmö közelében
A nyilvánvaló trenddel megy szembe a Costco modellje, amikor egy…
Tovább olvasom >További cikkeink
Spanyolországban vezeti be első AI-alapú megoldását a Carrefour
A francia Carrefour Spanyolországot választotta első mesterségesintelligencia-alapú megoldásának bevezetésére. Az AI.Carrefour…
Tovább olvasom >Kétszeres POP világbajnok a magyar Gösser Spritz display
Idén két világbajnoki címre is büszke lehet a hazai POP-szakma.…
Tovább olvasom >Legendás olasz panettone-gyártót vett az ír Valeo Foods
Újabb olasz cég felvásárlását jelentette be az ír székhelyű Valeo…
Tovább olvasom >