Évente lesz élelmiszeripari kiállítás Budapesten

Szerző: trademagazin Dátum: 2007. 01. 30. 00:00

A Montgomery International és a HUNGEXPO Zrt. között létrejött megállapodás szerint IFE Foodapest néven egyesítik a két ismert élelmiszeripari szakkiállítást.

A nemzetközi piac kedvezően fogadta a Montgomery International és a Hungexpo Zrt. döntését, amellyel egyesítik a közép-európai régiót és a Balkánt kiszolgáló két jelentős élelmiszeripari kiállítást. Az IFE a világ vezető kiállítási márkája. A márkanév alatt Budapesten, Miamiban, Új Delhiben, Varsóban, Moszkvában, s mind között kiemelkedő jelentőséggel Londonban rendeznek élelmiszeripari kiállításokat. A Foodapest a közép-európai régió és a Balkán térségében 15 éve tölt be a piacvezető kiállításokhoz méltó szerepet.

A két márka összekapcsolása óriási előnyökkel jár a kiállítók és látogatók számára egyaránt. Ezentúl egyetlen rendezvénye lesz a közép-európai régiónak és a Balkánnak az eddigi kettő helyett. Az új csapat összekapcsolja a Montgomery International nemzetközi értékesítési hálózatát a Hungexpo helyi és regionális ismeretével és tapasztalatával. Így a magas szakmai színvonal megtartásával újabb lehetőségek nyílnak a fejlődésre, az IFE FOODAPEST kiállítói és látogatói számának valamint területének további növekedésére.

A Foodapest technológia szekciója kétéves marad, a következő 2008 novemberében lesz. Arculatát megtartva s pozícióját megerősítve Foodapest Élelmiszergép és Csomagolás Kiállításként időpontja kétévente egybeesik az IFE Foodapesttel.
Christopher Newton, a Montgomery International elnöke kijelentette: "A Foodapest és az IFE összekapcsolása rendkívüli erőt jelent majd az élelmiszeriparban és megteremti azt az egyetlen eseményt a közép-európai és balkáni látogatók részére, ahova eljöhetnek és megtalálhatják a számukra szükséges termékeket és megoldásokat. Nagyon izgat minket ez a lehetőség és arra készülünk, hogy a Montgomery és az IFE teljes hálózatát az IFE Foodapestre összpontosítsuk, hogy egy igazán magas színvonalú élelmiszer kiállítást hozzunk létre."
Szebeni Márton, a Hungexpo kiállítási divízió igazgatója nyilatkozta: "Üdvözöljük a Montgomery és az IFE bekapcsolódását és velük együtt hiszünk egy új nemzetközi kiállítás jövőképében, amely a régió minden részéről vonz látogatókat, akik Magyarország és más országok kiállítóival találkozhatnak. A Foodapest erős márkanév a régióban és az IFE azt a nemzetközi dimenziót biztosítja, amely segítségünkre lesz egy még nagyobb esemény megszervezésében a kiállítók és látogatók szolgálatában."

Kapcsolódó cikkeink