Év fagylaltja 2016
A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete 2016-ban Szegeden az újra nyílt Virág Cukrászdában tartotta meg az Év Fagylaltja versenyt, amelyre 85 fagylalt nevezett. A kötelező íz idén a meggy volt. A fagylaltokat tizennégy fős szakmai és nyolcfős közönségzsűri pontozta.
A kézműves fagylaltok kategóriájában kötelező ízben a dunaföldvári Tóth Cukrászda (Tóth Norbert) Tokaji meggyét választották a legjobbnak, szabadon választott ízben a budapesti Nándori Cukrászda (Hiczkó Henrietta) Vezúvja lett a győztes. A Nádorid Hiczkó Hentiatta nyerte a „Mentes” kategóriát is cukormentes eprével.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Megenni 120 000 dollárt – A nap videója
Egy performansz, amely során David Datuna művész elfogyaszt egy banánt,…
Tovább olvasom >13 az 1-ben – A nap képe
Legalábbis ezt az érzetet kelti ez a többfunkciós grillsütő: grillezőt,…
Tovább olvasom >