Év fagylaltja 2016
A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete 2016-ban Szegeden az újra nyílt Virág Cukrászdában tartotta meg az Év Fagylaltja versenyt, amelyre 85 fagylalt nevezett. A kötelező íz idén a meggy volt. A fagylaltokat tizennégy fős szakmai és nyolcfős közönségzsűri pontozta.
A kézműves fagylaltok kategóriájában kötelező ízben a dunaföldvári Tóth Cukrászda (Tóth Norbert) Tokaji meggyét választották a legjobbnak, szabadon választott ízben a budapesti Nándori Cukrászda (Hiczkó Henrietta) Vezúvja lett a győztes. A Nádorid Hiczkó Hentiatta nyerte a „Mentes” kategóriát is cukormentes eprével.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Szallas.hu: a hétvégén a nemzeti ünnep eseményei mellett Eger, Budapest és Gyula a legkeresettebb úti cél
A március 15-ei nemzeti ünnep eseményei mellett népszerű program lesz…
Tovább olvasom >Száraz whiskyhűtés – A nap videója
Látványos whiskys pohárkészlet: fagyasztóban is hűthető, megmunkált alumínium alátéten kézzel…
Tovább olvasom >Soha nem tudod meg, miért zárják be a kínai éttermeket – A nap képe
A bezárt étterem feliratának fotóját a Facebookon találtuk, a képet…
Tovább olvasom >