Európa legjobb munkahelyei között a Mars

Szerző: Trademagazin Dátum: 2019. 06. 11. 09:33

A Great Place To Work® 2019. június 5-i stockholmi díjátadóján jelentették be, hogy a Mars vállalat lett Európa hatodik legjobb nemzetközi munkahelye.

Sorozatban negyedik éve díjazták a Marsot a rangos európai díjátadón, amely jelzi a vállalat munkavállalókkal – akiket a Marsnál “Munkatársaknak” hívnak – kapcsolatos elköteleződését, valamint azt a szenvedélyt és kreativitást, amelyet minden nap magukkal visznek a munkahelyükre. A Mars meggyőződése, hogy a cég teljesítménye a dolgozók jólététől függ, így elkötelezett az iránt, hogy az általános megbecsülés mellett a lehető legjobb munkakörülményeket biztosítsa számukra, helyszíntől és pozíciótól függetlenül.

Stéphanie Le Béchec, a Mars Food regionális elnöke, a stockholmi díjátadón elmondta: „Hatalmas öröm számomra, hogy a régió Munkatársainak nevében átvehetem ezt a nagyszerű elismerést. Ez a díj a teljes európai csapatunknak szól, mindazoknak, akik a Marsot egy izgalmas és szórakoztató hellyé teszik, és elkötelezettek amellett, hogy jó hatással legyünk a világra, amelyben élünk és dolgozunk.”

Kapcsolódó cikkeink