Euronics-áruház váltja az Electroworldöt a Corvinban

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 06. 09. 11:20

Októberben nyílik az Euronics Műszaki Áruházlánc egyik legnagyobb alapterületű, budapesti üzlete a Corvin Bevásárlóközpontban. Az új áruház az Electroworld helyére, a bevásárlóközpont első emeletére költözik majd.

1300 m2-en nyitja meg új áruházát az Euronics, amelynek egyik alapító cége 22 éve van jelen Magyarországon. A vállalat 100%-os magyar tulajdonosi háttérrel rendelkezik és 2001-ben csatlakozott az Euronics International Ltd. nemzetközi beszerzési társuláshoz. Az Euronics Európa 31 országában, valamint Ausztráliában és Új-Zélandon van jelen, több mint 11.750 üzlettel és 50.000 kollégával. A nemzetközi vállalat éves forgalma meghaladja a 14,6 milliárd eurót.


“Nagyon örülünk, hogy a Corvint választotta egyik új áruháza színhelyéül a nemzetközi szinten vezető Euronics. Mindent megtettünk annak érdekében, hogy a vásárlóknak ne okozzon semmilyen kényelmetlenséget a műszaki áruház bezárása, valamint az az átmeneti időszak, ameddig az új bérlő birtokba veszi az igényeinek megfelelően átalakított új boltot.

“Bízom benne, hogy a hozzánk látogatók örömmel fogadják majd az új, Euronics műszaki áruházat, amely magas minőségű termék-portfóliójával és barátságos áraival illeszkedik a Corvin küldetéséhez” – mondta el Nagy Éva, a Corvin igazgatónője – írja a tozsdeforum.hu.

Kapcsolódó cikkeink