EuroCIS Düsseldorf: IT a kereskedelemben

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 11. 19. 00:04

Aki a modern kereskedelemben versenyképes akar maradni, az szinte minden területen kénytelen modern informatikai technológiát alkalmazni. Ezzel a mottóval rendezik az EuroCIS szakvásárt Düsseldorfban, 2010. március 2-4. között.

Több mint 200 kiállítót várnak az évenként tartott rendezvényre, amelynek profiljába tartozik a biztonságtechnika is.
’Már a jövő kereskedelmét jeleníti meg az EuroCIS. Legfontosabb témái közé tartoznak a hatékony pénztári megoldások, fizetési és áruforgalmi rendszerek, az ellátási lánc menedzselése, mérési rendszerek, RFID, árubiztonság és leltár optimalizálása” – tájékoztat
Máté Szilvia, a düsseldorfi vásár magyarországi képviselője. Hangsúlyozza, hogy Európában ez az egyetlen szakvásár, ahol együtt látható az IT szektor teljes, kereskedelem specifikus know how-ja. Ezen kívül a mobil adatrögzítő készülékek, intelligens előrejelző és diszponáló rendszerek, az önkiszolgáló fizetési és leolvasási megoldások, a személyzeti szervező rendszerek, valamint a nemzetközi alkalmazásra is megfelelő pénztári szoftverek új nemzedéke is számos kereskedelmi vállalat érdeklődésére tarthat számot.
Kapcsolódó cikkeink

Még több cikk hasonló témában >

További innovációs termékek