Etyeki piknik: sonkák, sajtok, habzó borok a főszerepben
Sonkákat, sajtokat, gyümölcsös ízvilágú, friss borokat és habzó borokat kóstolhat a közönség a tizenhetedik alkalommal megrendezendő Etyeki piknik gasztronómiai programsorozaton, amely április 8-án és 9-én várja a látogatókat – mondta el az M1 aktuális csatornán Rókusfalvy Pál szervező.
A szervező kiemelte: a rendezvény nemcsak a kulináris élvezetekről szól, hiszen számos kulturális program várja az érdeklődőket. Fellép többek között barátaival Csík János, a Bahorka Társulat, a Poros Duo és az Újbudai Babszem Táncegyüttes is – sorolta.
Rókusfalvy Pál kitért arra is, hogy a tavaszi pikniken sonkákat, sajtokat, friss, gyümölcsös ízvilágú és habzó borokat kínálnak, a pinceprogramok mellett lesz a tavaszi munkákat bemutató szőlőlátogatás, borkollégium is „Budapest szőlőskertjében”, Etyeken. (MTI)
Kapcsolódó cikkeink
Szent György-hegyi bornapok: apró lépésekkel, tájazonos módon érdemes a természeti környezetben fejleszteni
Apró lépésekkel, tájazonos módon érdemes a tájba illő fejlesztéseket végrehajtani,…
Tovább olvasom >Kreativitás és művészeti szaktudás, mint az üzleti siker alapja?
Releváns kérdés, hogy azok, akik művészeti és kulturális területen mozognak…
Tovább olvasom >További cikkeink
Megnyílt az FHA Szingapúr, hat kiállító az Agrármarketing Centrum standján
Több mint ötvenkét országból, mintegy ezerötszáz kiállító részvételével nyílt meg…
Tovább olvasom >„Szerelmem a trade marketing” konferenciasorozat: Infláción innen és túl
A „Szerelmem a trade marketing” konferenciasorozat alcíme idén „Infláción innen…
Tovább olvasom >A világ minden tájáról vonzza az iparági vezetőket a Fruit Logistica
A Fruit Logistica, a világ vezető gyümölcs- és zöldségipari szakkiállítása,…
Tovább olvasom >