Etyeki piknik: sonkák, sajtok, habzó borok a főszerepben
Sonkákat, sajtokat, gyümölcsös ízvilágú, friss borokat és habzó borokat kóstolhat a közönség a tizenhetedik alkalommal megrendezendő Etyeki piknik gasztronómiai programsorozaton, amely április 8-án és 9-én várja a látogatókat – mondta el az M1 aktuális csatornán Rókusfalvy Pál szervező.
A szervező kiemelte: a rendezvény nemcsak a kulináris élvezetekről szól, hiszen számos kulturális program várja az érdeklődőket. Fellép többek között barátaival Csík János, a Bahorka Társulat, a Poros Duo és az Újbudai Babszem Táncegyüttes is – sorolta.
Rókusfalvy Pál kitért arra is, hogy a tavaszi pikniken sonkákat, sajtokat, friss, gyümölcsös ízvilágú és habzó borokat kínálnak, a pinceprogramok mellett lesz a tavaszi munkákat bemutató szőlőlátogatás, borkollégium is „Budapest szőlőskertjében”, Etyeken. (MTI)
Kapcsolódó cikkeink
Az első főzőcsatornánk
A hazai gasztronómia fejlődésében komoly közvetett szerepet játszottak a világ…
Tovább olvasom >Csütörtökön kezdődik a 13. Avasi Borangolás Miskolcon
Idén is megrendezik az Avasi Borangolást Miskolcon, ahol a belváros…
Tovább olvasom >Spárgaszezon indul Magyarországon: exportnagyhatalom vagy gasztronómiai lehetőség?
Miközben Nyugat-Európában tavaszi csemegeként ünneplik, itthon még mindig csak szűk…
Tovább olvasom >További cikkeink
Történelmi utazás a magyar bor nyomában – Egerben folytatódik a Rubicon és az MKIK előadássorozata
Május 15-én Egerben folytatódik a Rubicon Intézet és a Magyar…
Tovább olvasom >Gulyáságyúval és tacskófutammal indul a food truck szezon
Több száz éves „food truckok” érkeznek a Kincsem Parkba –…
Tovább olvasom >Május 13-án startol a 44. Országos Borverseny – Dr. Nagy István agrárminiszter fővédnöksége mellett nyitják meg a rangos eseményt
A Hegyközségek Nemzeti Tanácsa (HNT) 2025. május 13-án rendezi meg…
Tovább olvasom >