Éttermi minőségű steak a Morrisons-tól
Éttermi minőségű steaket, halat és kagylót dobott piacra a Morrisons féláron. A termékek a cég üzleteiben nyíló nyári steak és tengeri étel-bárokban lesznek kaphatóak.
A lépéssel a Morrisons a brit farmereknek és halászoknak szeretne segíteni, platformot teremtve nekik azért, hogy el tudják adni az árumennyiséget, amit normál esetben éttermeknek értékesítenének.
A féláras kínálat húszfajta steaket és tengeri halat, kagylót tartalmaz.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Czomba Sándor: 566 mikro-, kis- és közepes vállalkozás részesül kapacitásbővítő támogatásban
A mikro-, kis- és közepes vállalkozásokat célzó kapacitásbővítő támogatásra 566-an…
Tovább olvasom >Egyszerre jelent kihívást a pocok és az invazív növény kiszorítása
Az utóbbi száz évben háromszor volt ilyen február, március, ami…
Tovább olvasom >Karbonsemleges minősítést kapott a Morrisons tojása
Megszerezte a British Standards Institution (BSI) karbonsemleges minősítését a Morrisons…
Tovább olvasom >További cikkeink
Szendvicshozzávalókból tankolunk fel leginkább
Pékáru, felvágott, sonka, szalámi és valamilyen kence – ezeket az…
Tovább olvasom >Elindult az Eisberg egészségtudatos táplálkozásra ösztönző kampánya
Naponta legalább öt adag zöldséget vagy gyümölcsöt kellene fogyasztanunk az…
Tovább olvasom >BH AgrárTrend Index: stabilizálódtak a magyar élelmiszer-gazdaság kilátásai
Stabilizálódott a magyar élelmiszer-gazdaság szereplőinek korábbinál kedvezőbb helyzetértékelése 2024 első…
Tovább olvasom >