Éttermi minőségű steak a Morrisons-tól
Éttermi minőségű steaket, halat és kagylót dobott piacra a Morrisons féláron. A termékek a cég üzleteiben nyíló nyári steak és tengeri étel-bárokban lesznek kaphatóak.

A kezdeményezés a gazdákat és a halászokat segíti
A lépéssel a Morrisons a brit farmereknek és halászoknak szeretne segíteni, platformot teremtve nekik azért, hogy el tudják adni az árumennyiséget, amit normál esetben éttermeknek értékesítenének.
A féláras kínálat húszfajta steaket és tengeri halat, kagylót tartalmaz.
ESM
Kapcsolódó cikkeink
Továbbra is a növénybiztosítás a legnépszerűbb mezőgazdasági biztosítás
Magyarországon a gazdálkodók 24,9 milliárd forint feletti növénybiztosítási díjat fizettek…
Tovább olvasom >Minden termelőnek lehetőséget kínálnak az agrártámogatások
A rövid ellátási láncok erősítik a helyi gazdaságot, az élelmiszer-önellátást,…
Tovább olvasom >AM: az élelmiszertermelést nem lehet elválasztani a termőföldtől
A műhús egy csinálmány, mi pedig ragaszkodunk ahhoz, hogy az…
Tovább olvasom >További cikkeink
Húsvéti trendek: mit keresnek idén a vásárlók?
Tavaly márciusban, húsvét előtt közel 90 ezer doboz, azaz csaknem…
Tovább olvasom >Stratégiai partnerségre lép a The Body Shop nemzetközi kozmetikai cég és a TOURMIX magyar zöld logisztikai startup
Együttműködésbe kezdett a fenntarthatósági piac két kulcsfontosságú szereplője, az állat-…
Tovább olvasom >Trónfosztás a luxusvilágban: az Hermès megelőzte az LVMH-t
A luxusiparban új korszak kezdődhet: az Hermès átvette a világ…
Tovább olvasom >