Éttermet nyit Budapesten a Ráspi borászat

Szerző: trademagazin Dátum: 2009. 12. 15. 00:00

A Ráspi Borászat decemberben nyitja meg első budapesti éttermét és borszaküzletét a Király utcában, ahol 130 négyzetmétert bérel. A bérleti tranzakció során az ESTON International az üzlethelyiség bérbeadóját képviselte.

A Ráspi család étterme az osztrák határ közelében található. Mind az étterem, mind a család saját készítésű borai nagy népszerűségnek örvendenek, emellett kivívták a gasztronómiai szakma elismerését is, hiszen az "Étterem- és borkalauz" kiadvány, mely időről-időre hiteles forrásként tájékoztatja ínyenc közönségét, 2009-ben Magyarország 6. legjobb éttermévé választotta.
A jó adottságokkal rendelkező, a tervek szerint borospincével és éttermi résszel kibővülő üzlethelyiség a Liszt Ferenc tér közvetlen közelében helyezkedik el, így tökéletesen illeszkedik majd a környék éttermi kínálatába.
Kriston Szabina, az ESTON üzlethelyiségek értékesítéséért és bérbeadásáért felelős tanácsadója elmondta: "A Liszt Ferenc tér fokozatos telítődésével a környék organikus fejlődése egy újabb állomáshoz érkezett. A méltán népszerű és forgalmas tér közelsége értéknövelő hatással van a környező utcákra, ami a forgalomnövekedés mellett idővel a bérleti díjak jelentős emelkedésében is megmutatkozik majd" – közölte a tozsdeforum.hu.

Kapcsolódó cikkeink