Étterem Hét New York után Budapesten is

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 04. 22. 11:24

Étterem Hetet rendeznek New York és több világvárost követően Budapesten is május 16-22. között. A gasztronómiai program keretében egy héten keresztül háromfogásos vacsoramenüt fogyaszthatnak el a vendégek számos budapesti top étteremben, mindenhol egységesen 3.000 forintos egységáron. Az eseménysorozatot mindenhol a világon a DiningCity.com szervezi.

Étkezni egy igazán jó minőségű budapesti étteremben általában csak drágán lehet, kivéve az Étterem Hét idején. Az eseménysorozat programjaira azokat várják, akik szeretnének kipróbálni egy számukra új közép vagy felső kategóriás éttermet kedvező áron.

Az Étterem Hétre kizárólag interneten lehet asztalt foglalni. A regisztrált vendégek az étterem és a dátum kiválasztását követően e-mailben kapnak visszaigazolást a sikeres asztalfoglalásról. Telefonon vagy személyesen nem lehet asztalt foglalni a programra. A program célja a minőségi étkezési kultúra népszerűsítése Magyarországon. Így a fővárosi programot követően országosan szeretnék a jövőben ezt az eseményt elterjeszteni.


Budapesten 25 étterem vesz részt az első alkalommal megrendezendő programban. Az Étterem Hét ötlete eredetileg New Yorkból származik, ahol a program annyira sikeres, hogy évente többször is megrendezik. A holland Étterem Hetet a belgiumi követte, majd a DiningCity.com Bécsben, Sanghajban, Szingapúrban, Milánóban és Rómában is megszervezte az eseményt.

Kapcsolódó cikkeink