Ételek az üvegpalota konyhájából – A nap képe
Kobayashi Eriko hihetetlenül élethű tükörtojás-, szalonna- és gumimaciszobrai az olyan anyagból készültek, amibe az ember nem szívesen harapna bele: üvegből. A Seattle-ben élő művész hiperrealista művei a rutinszerű étkezésekhez és a kényelmi ételekhez fűződő kapcsolatunkat vizsgálják. „Hiszem, hogy a ruháinkkal, ételeinkkel és a mindennapi szükségleteinkkel kapcsolatos döntéseinket a termékekkel való bensőségesség és szimpátia érzése alapján hozzuk meg” – vallja Kobayashi.
7
Kapcsolódó cikkeink
Tengerparti bár, fenntarthatóság, promóció – A nap képe
Egy vödör szemét a tengerpartról egy meleg ital ellenében: bizonyára…
Tovább olvasom >Személyzeti bejárat – A nap képe
Szellemes és nehezen felejthető éttermi megoldás, de hogy az angolul…
Tovább olvasom >Nyomok egy abúzált vendéglátóhelyi mosdóban – A nap képe
Vendégek örökítették meg egy tengerentúli krimó mosdójában a kreatív ötletet:…
Tovább olvasom >További cikkeink
Fenntartható vendéglátás Magyarországon: a 2024-es év úttörői
Magyarországon a fenntarthatóság napjaink egyik legfontosabb kihívása, különösen az éttermi…
Tovább olvasom >Trendekbe fagylalva
Ami hosszú időn keresztül csak egy jeges nyalánkság volt, abból a…
Tovább olvasom >