Étel az influenzára
Az angliai Bristol városában az „Új Thai” étterem nem átallja meglovagolni a hideg időjárás okozta járványszerű megbetegedéseket: állításuk szerint influenzaellenes ételt fejlesztettek ki konyhájukon. A hatás – mint mondják – a fűszerek (kömény, szegfűszeg, chili, bors, kurkuma), a vörös- és fokhagyma megfelelő vegyítésében rejlik. A nyilván jó marketingvénával rendelkező tulajdonos, Bobby Rahman szerint igen népszerű e fogás. Annak tudatában, hogy a préselt vöröshagymalé tőlünk keletre a legtöbb helyen a megfázás egyik népi gyógyszere – a módszert nevezhetjük akár kipróbáltnak is…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Halkonzerves doboz, mint a tengerparti művészet tökéletes médiuma – A nap képe
Eredeti, autentikus és feltehetően túl sokba sem kerülhet.
Tovább olvasom >9 kg ramen 2 perc alatt – A nap videója
Evőversenyt nézünk, bizonyos fenntartásokkal…
Tovább olvasom >Csütörtöktől fogad vendégeket Hévíz legújabb szállodája
Elsősorban a hazai turistákra, valamint a környező országokból érkező vendégekre…
Tovább olvasom >