Étel az influenzára
Az angliai Bristol városában az „Új Thai” étterem nem átallja meglovagolni a hideg időjárás okozta járványszerű megbetegedéseket: állításuk szerint influenzaellenes ételt fejlesztettek ki konyhájukon. A hatás – mint mondják – a fűszerek (kömény, szegfűszeg, chili, bors, kurkuma), a vörös- és fokhagyma megfelelő vegyítésében rejlik. A nyilván jó marketingvénával rendelkező tulajdonos, Bobby Rahman szerint igen népszerű e fogás. Annak tudatában, hogy a préselt vöröshagymalé tőlünk keletre a legtöbb helyen a megfázás egyik népi gyógyszere – a módszert nevezhetjük akár kipróbáltnak is…
Kapcsolódó cikkeink
Még több cikk hasonló témában >
További cikkeink
A balatoni gasztronómia új szintje
Fajsúlyos változás előtt áll a balatoni vendéglátás és szakképzés: a…
Tovább olvasom >Stabilan tartja magát a SZÉP-kártya – még ha nem is a Balatonnál
Bár kissé csökkent a népszerűsége, a SZÉP-kártya továbbra is a…
Tovább olvasom >