ERU Hungária: Camping, Mackó, Margaréta…

Szerző: trademagazin Dátum: 2011. 11. 06. 22:47

Az ERU Hungária Sajtgyártó vállalat a sajtok specialistája. Holland anyacégének standján, a tejtermékeket bemutató 10-es csarnokban képviseli a magyarországi vállalat igazgatója, Ostermayer Miklós a Camping, Mackó, Margaréta márkákat és a többieket.

– Mindegyik nagy magyarországi láncban kaphatóak a termékeink. Régi, nagyon jól ismert márkák a mieink. A fogyasztók szívesen vásárolják őket. Hat-kilenc hónapig eltarthatók, nemcsak kenyérre kenhetők, de többféle módon fogyaszthatók, sőt főzésre is használhatók – tájékoztat Ostermayer Miklós.

A holland tulajdonban lévő vállalat értékes magyar márkáival fontos hagyományokat őriz. Éppen 50 éve alapították ugyanis a Budafoki Sajtgyárat és Sajtérlelő Üzemet.

Az igazgató így mutatja be portfóliójukat:

– Ma a cég kínálatát közel nyolcvan cikkelem alkotja. Napjaink fogyasztóinak igényeihez alakítjuk a választékot, fejlesztjük a minőséget. A Camping sajt a tömlős mellett kapható szeletes, kördobozos és tégelyes kiszerelésben is. Hangsúlyozza, hogy a Mackó nemcsak beltartalmában újult meg az évek során, de ízletesebbé, lágyabbá, könnyebben kenhetővé vált. Négyszög alakú csomagolásával, illetve fekvő téglalap alakú dobozával pedig a polcokon is különbözik versenytársaitól.

Ostermayer Miklós fontosnak tartja megemlíteni az egészség és wellness trendjébe illeszkedő, csökkentett zsírtartalmú Margaréta márkájú termékeiket. A natúr mellett különböző ízesítésekkel készülnek kördobozos, tömlős kiszerelésben, és szeletes snack változatban.

Kapcsolódó cikkeink